Van, hogy úgy érzitek, párotok nem figyel eléggé? Veletek hogy viselkedik a párotok, figyelmesebb, kedvesebb?
Öregem, kb 2 hete tudod, hogy terhes vagy, de már nyavalyogsz?
Jesszus...ilyenkor sajnálom a pasikat...Egyébként meg ez nem szeretetéhség, hanem a "terhes vagyok, mindenki foglalkozzon VELEM" szindróma.
Én 15. hétben vagyok, ha úgy adódik, megkérem a páromat, hogy hozzon ezt vagy azt a boltból, esetleg masszírozza meg a talpam, de ennél többre momentán nincs szükségem. Szeret, én is szeretem őt, nem a világot váltottuk meg, hanem gyereket várunk, miért kellene folyton a sarkamban lihegnie?
Van egy barátnőm, aki, mióta elmondtuk a nagy hírt, annyira figyelmes velem, mintha egy kemoterápiából felépülgető beteg lennék, komolyan már idegesít. Mindig mondom neki, akkor segíts, amikor már állati nagy hasam lesz.
Nektek is akkor lesz majd szükségetek igazán a párotokra, amikor a harmadik harmadban lesztek, de szegény addigra már ki lesz zsigerelve.
Nincsen ezzel semmi gond, csak nem szabad túlzásba vinni. Mindenki más és más, van aki nem érzékeny és van aki nagyon. Én amikor éreztem hogy elszalad a ló /márpedig az érzed/ akkor vissza fogtam magam, muszáj hogy ne menj a párod agyára. Nekem szülés után is tartott ez a 'szindróma', amíg a hormonok vissza nem álltak és amíg igazán fel nem fogod hogy anya vagy.
Hát nem tudom. Nekem nagy hassal sem kellett segítség, pedig márciusban szültem, attól még hogy nagy hasa van valakinek nem tudom miért kell úgy viselkedni mint aki hadiroppant.
Én is ugyanígy vagyok. Az előbb hozott a párom 1zsemlét, és ahogy odaadta, dobásnak vettem, és visszaszóltam, hogy miért kell hozzámvágni a zsemlét! És bőgtem egy nagyot! :-) Most meg, 10 perccel később röhögök az egészen!
hormonok,tuti,mert ez valójában nem én vagyok...de kontrollálni kell magunkat,nehogy feszültségbe menjen át!
5+2 hetes
10.37 megint.
A 15.hetes km örüljön neki, hogy őt elkerülte ez a "tünet", nem kell másokat lecseszni a hormonkavalkádban, hanem ilyenkor inkább maradj bölcs.
És ez márpedig szeretetéhség.
Vannak,akik 2hete tudnak a babáról,de több érzelemmel gazdagodtak,mint te a 15 hét alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!