Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, hogy úgy érzitek, párotok...

Van, hogy úgy érzitek, párotok nem figyel eléggé? Veletek hogy viselkedik a párotok, figyelmesebb, kedvesebb?

Figyelt kérdés
A hormonok miatt szeretetéhesebb vagyok, mint valaha. Szegény, ha nem mosolyog rám, sírva fakadok.... 7 hetes
2009. szept. 29. 03:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
26%

Tudtam, hogy elsöpör a népharag...

Ha szeretetéhség, akkor ne fogjátok a hormonra! NEked az mitől érzelmi gazdagodás, hogy az egyik percben sírsz, a másikban nevetsz? mert EZ tényleg a hormonok miatt van...érzelemgazdagodás...fogalomzavar, angyalkám

15. hétben lévő KISMAMA (ez a hülye "km" is akinek eszébe jutott...)

2009. szept. 29. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Sajnálom a gyerekedet előre, hallod, 15 hetes km. :DDD
2009. szept. 29. 20:05
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Szerencsére egyáltalán nem érdekel az utolsó hozzászólásod, hiszen abszolút nem gazdagodtak az érzelmeim.
2009. szept. 29. 21:20
 14/24 A kérdező kommentje:
Mennyire sok érzelmi szegény van...... Törlődött a kommentje vmiért... Köszönöm a biztatást, biztos csak én agonizáltam túl.
2009. szept. 30. 09:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

szia!

DEHOGY!! ez a legnagyobb változás, ami egész életedben történik Veled és a pároddal és ezt igen is meg kell élni és ez úgy mond vele jár :) nincs ezzel semmi gond, örülj neki, hogy vannak érzéseid, nem úgy mint az előtted szólónak... velem is így volt, szülés után is maradt egy darabig, mondjuk én különben is elég érzékeny vagyok :P én dolgoztam amíg lehetett, de így is sokat agyaltam, volt pityergés, meg ugye szeretsz még?? XD de végigcsinálta velem, bent volt a szülésnél, nagyon büszke volt rám és amikor kibújt a kisbabánk az volt az első szava, hogy szeretlek!! :D csak sírj, ha úgy érzed az esik jól és nem kell szégyellni!!

remélem, csodálatosan boldog lesz a babavárásod!!

ági (10 hónapos baba anyukája)

2009. okt. 2. 07:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hormonok is közrejátszanak, meg az is, hogy otthon vagy egyedül sokat és agyalsz. A hormonális oldalán nem tudsz változtatni, mert mindenkinél más.Az pedig természetes, hogy szeretetéhesebb vagy mint eddig.Megváltozik teljesen a nőiséged, bizonytalan leszel benne egyre inkább, ahogy majd nő a hasad, megjelennek a csíkok, ragyák, bvedagad a bokád stb.

Én nem vettem észre magamon hangulatilag nagy változást, talán az elején (7-10 hét). DE a férjem lehet, hogy másképp nyilatkozna(-:

Azon viszont tudsz egy kicsit változtatni, hogy a hátralévő időben lefoglald magad otthon. Én a múlt hétig dolgoztam (most vagyok 24 hetes, de már nem bírja a hátam, pocim, vizesedő bokám a sok ülő munkát. Én sem tudom még, hogy mivel töltöm el a sok szabadidőmet, de olvasgatok, lassanként a gyerekszoba is készülget, főzőcskézek stb... Neked még rengeteg időd van. Lehet, hogy valamilyen alkalmi munkát, otthoni munkát, vagy idény jellegű munkát azért kapnál még. Nézz utána, mert be fogsz dilizni otthon és lehet, hogy a párod is.((-:

Ne aggódj a változások természetesek ebben az időszakban, sírj, ha jólesik, nevess, ha jólesik, de próbálj meg közben toleráns lenni a környezeteddel, mert ők nem várnak babát, nekik továbbra is dolgozniuk kell és tenni a dolgukat, talán többet is, mint eddig.

(egy megjegyzés: a lepontozott válsz nem tűnt el, csak mivel x % alatt van az értékelése, nem mutatják, csak, ha x-et raksz a kérdésed alatti négyzetbe)

Nagyon boldog babavárást és kevés parázást, hangulatváltozást kívánok Neked!

2009. okt. 2. 08:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek,én is sokszor "sajnálom"magam mert nem kapok elég figyelmet és téved az a válaszoló aki azt írja ,hogy mindenki foglalkozzon velem-velünk terhesekkel!Ne mindenki csak a férjem, és ha mi az élet minden pontján mellette állunk mi nők joggal elvárhatjuk ,hogy ez a pár hónap ami egy nagy csoda legyen felejthetetlen, és nem nagy áldozat adni egy kis plusz szeretetet.Nem hiszem ,hogy olyan sokat kérünk!!Nekem nem kell masszírozni a lábamat és nem kell helyettem boltba menni én csak vele együtt és nem mellette akarom végig csinálni a terhességet!
2009. okt. 2. 08:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hülye egy helyzet ez, mert a pasik ilyenkor sokkal jobban gyúrnak a több pénzre, sokkal jobban aggasztja őket az, hogy miből lesz meg a babának minden, mi meg ilyenkor vagyunk érzékenyebbek.

Nekem az a bajom, hogy én délelőtt rendes munkában dolgozom, délután otthoni munkám van, ami annyit fizet, amennyit csinálok, szóval sokat kell dolgozzak. És a páromat olyan nehezen veszem rá, hogy segítsen! Egy rendes takarítást például nem tudok rábízni, mert egyszerűen nem tudja megcsinálni. Csak részletekben segít: tedd ide, vedd oda, vidd ki, hozd be, porszívózz ki. Felmosást, portörlést sosem csinált. Ezekkel sokkal jobban segítene. Így én is hulla vagyok, meg ő is, hiszen ő is rengeteget dolgozik, a lakás meg olyan, mint egy disznóól. De ölelgetni bármikor lehet, hozzábújni is lehet, és ha megkérem, még a sarki ábécébe is elkísér

24 hetes kismami

2009. okt. 2. 08:51
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Hormonok. DE! Most biztosan lepontoztok, én úgy gondolom, hogy erőt kell venni magadon, mert leszel még sokkal érzékenyebb is, illetve ha a baba megérkezik, akkor sokkal több minden fog gyötörni (kialvatlanság, jó anya vagyok-e stb...) Baromi nagy erőt kíván a terhesség, de méginkább a babával való foglalkozás. Ha komolyan azon is sírva fakadsz, hogy nem mosolyog rád a párod, mi lesz később? Csak a te érdekedben mondom, hogy vegyél erőt magadon! Nem megbántani akarlak, de úgy gondolom, hogy szimplán azzal elintézni nem lehet, hogy a hormonok miatt. Ha állandóan sírsz, "hisztizel" az nem tesz jót a kapcsolatotoknak és a párodnak is lelkiismeret furdalást okoz. 16 hónapos kislány anyukája.
2009. okt. 2. 09:31
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
15 hetes km, nem értesz te semmit. Tipikusan olyan anya leszel, aki nem érti meg a nála nehezebb - akár érzelmi - helyzetben lévők sorsát, legyen az egy másik anya vagy a saját gyereked. Remélem, nem botlunk beléd majd a játszótéren. A hormonális változások hatását meg kár tagadnod, attól még, hogy neked kimaradt, másoknál megvan.
2009. okt. 2. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!