Van, hogy úgy érzitek, párotok nem figyel eléggé? Veletek hogy viselkedik a párotok, figyelmesebb, kedvesebb?
Szia!
Én már a második babámat várom, most vagyok 17 hetes, a kisfam meg 15 hónapos. Ha ő nem lenne biztos szétvetne az ideg, főleg az unalomtól, meg hogy a férjem megnint tojik rám, de így egész jól elmegy a nap. Vannak érzelmi hullámvölgyeim, főleg az első 3 hónapban, volt hogy úgy üvöltöttem mint még soha és én magam is meglepődtem rajta.
De elmúlik. Sajna ilyenkor az elős babával lassan megy az idő, bár a fiammal a 20. hétig dolgoztam, az lekötött.
7 hetes vagyok. Ez az első hét, hogy nem örjöngök. Múlt héten és az azelőtti héten is összevesztem valakivel, mint az eszelős, úgy éreztem magam. Nem a férjemmel, ő dolgozni volt. :) Mire hazajött normális voltam.
A férjem megváltozott. Sokkal figyelmesebb, sokkal türelmesebb velem. Szerencsém van ezek szerint? Minden vizsgálatra jön velem, ragaszkodik hozzá, hogy 2 képet kérjünk a babáról, hogy egyet magával tudjon hurcolászni. Bár még csak 1 fotó van, egy 2.7 mm-es petezsákról, ugyanis múltkor annyira megörültünk a szívhangnak, hogy elfelejtettünk képet kérni. :)
Nem igazán, hogy azok a "válaszolók", akik az idióta megjegyzéseiket nem tudják megtartani maguknak, minek írnak neked. Na mindegy! Valóban nagy változás ez az életetekben. Az biztos, hogy nekem - szerencsére - nincsenek ilyen szeretet éhség rohamaim. Nem is voltak. Rám inkább az jellemző, hogy idegrohamaim vannak. Arra a legjobb módszer egy jó meleg zuhany. Tökéletesen bevált nekem!!! Arra is tudok egy nagyon jó megoldást, hogy ne und halálra magad a még előtted álló nyolc hónapban! Nyelvtanfolyam! Én 12 hetes korom óta tehát május 1-je óta nem dolgozok! Június közepén államvizsgáztam. Addig azzal voltam elfoglalva, aztán július közepén elkezdtem egy angol nyelvtanfolyamot, mert nincs még meg a nyelvvizsgám. Borzasztóan leköt, délután mire a férjem hazajön már néha ahhoz is fáradt vagyok, hogy beszélgessünk, nemhogy a nyakában csüngjek!!!! Ráadásul, ha a munkanélküliséged olyan okból van (pontosan nem tudom milyen nézz utána) akkor az új esély program keretében ingyen tanulhatsz, némelyik nyelviskolában!!!!!!!
33+3 hetes km.
Igen, nagyon köszönöm a tippet! Jövő héten kell visszamennem a munkanélkülibe és nézek nyelvtanfolyamot, 10 hónapja államvizsgáztam, bizony az a fránya nyelvvizsga nekem is elkel...
Köszönöm mégegyszer!!!!! Könnyű szülést és sok boldogságot! :)
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!