Figyelmesebbek lesznek az autósok, ha a "baby on board" matricát kirakjuk?
Figyelt kérdés
Éppen úton vagyunk, a mögöttünk lévő autós elég balesetveszélyes helyzetet teremtett a tilosban előzésével, szemből is jöttek...
Vajon figyelmesebbek vezetnének, ha kiraknánk a "baby on board" matricát?
2023. jún. 18. 10:27
2/37 anonim válasza:
Nem. Az ilyen gyökereket csak a "rendőrség" felirat szokta némileg befolyásolni.
3/37 anonim válasza:
Dehogyis, az csak egy cuki matrica, senkit nem érdekel.
4/37 anonim válasza:
Anyukaként, 2 gyerekkel a hátam mögött írom, hogy vezetésnél engem is hidegen hagy, ki mivel matricázza fel a kocsiját.
6/37 anonim válasza:
Nem. Esetleg balesetnèl segìthet, hogy mindenkeppen nèzzèk meg, ott-e a gyerek hàul. De elvileg mindenkèppen meg kène nèzni amùgy is.
Ahogy az utakon közlekednek, nem vagyok benne biztos, hogy minden vezető tud olvasni..m
7/37 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy nem. Főleg szülők részéről.
8/37 anonim válasza:
"Elég szomorú, hogy nem. Főleg szülők részéről."
Aztán miert? Alapból mindenki a saját életét védi. Tehát arra figyelj, hogy vele ne történjen baleset. A vadidegen akárki gyereke nem lényeges számára.
9/37 Koplárovics Béci válasza:
Mondjuk parkolásnál nem állok 6 autónál közelebb, nehogy a drága anyuka, vagy valamelyik poronty rámnyissa az ajtót. Én az ilyesmit a "nem tudok vezetni, úgyhogy vigyázz velem" jelzésnek veszem. Szóval szerintem az autósok csak mégveszélyesebbek akarnak majd megelőzni, mert jobb előtted lenni, mint mögötted. Ki tudja, hogy mire leszel képes...
10/37 anonim válasza:
Az aki nem tud normálisan közlekedni akkor sem fog ha egy matrica van a másik autón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!