Figyelmesebbek lesznek az autósok, ha a "baby on board" matricát kirakjuk?
Éppen úton vagyunk, a mögöttünk lévő autós elég balesetveszélyes helyzetet teremtett a tilosban előzésével, szemből is jöttek...
Vajon figyelmesebbek vezetnének, ha kiraknánk a "baby on board" matricát?
Édes vagy, de 15 éve van jogosítványom, még csak koccanásom, gyorshajtási bírságom sem volt.
Persze, az ördög nem alszik, de igyekszem mindent megtenni, hogy biztonságban odaérjünk a célhoz.
A kis mazsolák viszont sokkal veszélyesebbek az utakon. Feltartják a forgalmat, pánikolnak, ha csak egy kamiont meglátnak stb. Elhiszem, hogy sokszor kényelmesebb nekik is az autó, de na... Legalább fogadják el, hogy teher a létezésük az autós társadalomban.
2 gyerekem van. Mikor a 2.gyerekem született, kaptunk ilyen matricát.
Kitettem a kocsira, másnap hátulról belémjöttek 🤣🤦♀️
Elötte 10évig még csak egy veszélyes pillanat sem volt, akkor meg puff.
Férjem fényező amúgy, meglátta a matricát a kocsin, majdnem elsírta magát. Sokaig nem volt fenn, mert az egész kocsi hátulja csere lett 🤦♀️
Szerintem csak a matrica a hibás, a mögöttem lévő meg akarta nézni közelebbről is. (2 éve történt)
Hogyne, telefonál, gyereket öltöztet, meg még mosogat és portalanít is vezetés közben, nem!?
Nem az volt a feladat, hogy szidjuk a vezető anyukákat...
Egy nyamvadt matrica volt a kérdés.
Engem meg a nyuggerek, akik 60al tötyögnek 90 helyett, vagy a hétvégi sofőrök akik a valóságban sokkot kapnak, na azok idegesítenek. És?
Kikerülöm és ennyi.
Vagy a parkoloban a gyerek nekiveri az ajtót a masik kocsinak?
Nekem 2x verték össze parkolóba a kocsim. Egyszer egy 80éves tata, egyszer meg egy plasztik miszpics tolatott neki a kocsim hátuljának, gyerek nélkül...
Nem kell ennyire a gyerekesekre köpködni, a többi csoporttal is ugyan ennyi probléma van. Ha nem több.
És még ugyanezek mondják, hogy "autó nélkül fekelőtlenség gyereket vállalni".
Kösz, inkább én nem vezetek. Tudom a határaimat.
Egyébként senkit nem érdekel a matrica. A rokkant jelölést is leszarják, pedig az a KRESZ-ben is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!