Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Figyelmesebbek lesznek az...

Figyelmesebbek lesznek az autósok, ha a "baby on board" matricát kirakjuk?

Figyelt kérdés

Éppen úton vagyunk, a mögöttünk lévő autós elég balesetveszélyes helyzetet teremtett a tilosban előzésével, szemből is jöttek...

Vajon figyelmesebbek vezetnének, ha kiraknánk a "baby on board" matricát?

2023. jún. 18. 10:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
8%

Ugyanazt gondolom, mint a 9. válaszoló. Jobb az ilyenektől minél távolabb kerülni, minél hamarabb.

Látom, hogy az óvodához közel hogy közlekednek az anyukák pl. esőben, 40-nel, a kormányt mindkét kézzel szorítva, tekintve jobbra-balra, mint valami ijedt mókus.

2023. jún. 18. 11:32
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. jún. 18. 11:39
 13/37 anonim ***** válasza:
34%
Nem, ez csak a te lelkedet nyugatatja, hogy nem balf/sz vagy az utakon, hanem a gyerekre vigyázol (akinek nem inge)
2023. jún. 18. 11:42
 14/37 anonim ***** válasza:
58%
Persze, mindenki figyelmes lesz veled, mert gyereked van...
2023. jún. 18. 12:13
 15/37 anonim ***** válasza:
45%
Nem, nekem is csak egy figyelmeztetés, hogy a közelébe ne menjek, mert rácsukják a kocsimra az ajtót. És nekem is van gyerekem.
2023. jún. 18. 13:12
 16/37 anonim ***** válasza:
24%
Ne a gyerekre fogd, hogy béna vagy. Fel kell venni a forgalom ritmusát, vagy lehet menni busszal.
2023. jún. 18. 13:15
 17/37 anonim ***** válasza:
65%
Azta.. A nagy elfogado és empatikus mai tarsadalom..
2023. jún. 18. 13:19
 18/37 anonim ***** válasza:
27%

Azért ülök autóba, hogy haladjak.

Nem azért, hogy Jucikával empatikus legyek, mert megijedt a délutáni forgalomban. Ugyanez, mikor a hasitasis családapu előveszi a Thalia-t, mert menni kell vidékre a nagyszülőkhöz, felpakolják a 3 gyereket, aztán 85 km/h-val mennek városon kívül, véletlenül sem gyorsabban. Az ilyet én is előzöm, ahogy lehetőségem van rá.

2023. jún. 18. 13:35
 19/37 anonim ***** válasza:
63%
18 egyszer meg majd az árokban nézel mi meg megyünk, hogy kiszedjünk a roncsból.
2023. jún. 18. 13:37
 20/37 anonim ***** válasza:
26%
Pedig igaza van, nincs veszélyesebb ezeknél a hétvégi, bizonytalankodó, lassú sofőröknél. Rengeteg balesetveszelyes helyzetet teremtenek, ahol ha nem vagy elég gyors és nem korrigalsz időben, akkor kész a baj. Ezeregy ilyen balfasz hetvegi apuka meg anyuka életét ovtam már meg mert ÉN odafigyeltem. Ők meg sokszor észre se veszik, csak markolják tovább a kormányt és néznek előre..
2023. jún. 18. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!