Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon figyelmesebben vezetnek...

Vajon figyelmesebben vezetnek az autósok, ha látják a "baba az autóban"matricát?

Figyelt kérdés
mik a tapasztalataitok? érdemes kitenni-számit valamit?
2009. ápr. 9. 20:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Reménykedünk benne, nálunk kinnt van a matrica.
2009. ápr. 9. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Mi kitettük, biztos ami biztos, de én úgy veszem észre, hogy nem érdekli az emberek többségét... Tisztelet a kivételnek. Ha babakocsival sétálok akkor se érdekel senkit, hogy esetleg át tudjak menni a zebrán.....

Sajnos ilyen világban élünk :(

2009. ápr. 9. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
én is gondolkozok ezen, de szerintem csak türelemre szolít ha a babás autó lassabban közlekedik.
2009. ápr. 9. 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Hát nem tudom...mi amikor a Bókay utcai gyemekklinikára mentünk koponya és hasi ultrahangra, és a kórház előtt lehúzódva, folyamatosan jobbra indexelve parkolóhelyet kerestünk, egy fazon úgy ledudált minket, hogy a lányom sírva fakadt ijedtében a kocsiban.

Sajnos nálunk nincs közlekedési morál és ezen szerintem a matrica sem segít...

2009. ápr. 9. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Általában igen! De azért ne hagyatkozz csak a másik autós figyelmére. Gondolg arra is, hogy olyan autókon is maradhat ilyen matrica, amit esetleg már a gyerekek kinőttek és kizárólag felnőttek utaznak benne. Ha meglátsz egy "T" betűs autót, valószinű te is elnézőbb vagy, így joggal elvárható, hogy a babamatricás autót is kitüntessék az emberek a figyelmükkel.
2009. ápr. 9. 20:54
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
A "T" betűs autókat csesztetik a legjobban... Én ki sem tettem és mindig átengedem az anyukákat.:)
2009. ápr. 9. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Mi is kitettük, de h van-e értelme, azt nem tudom.

A zebránál sem figyelmesebbek általában, egy-két kivételtől eltekintve.

Én amúgy azon vagyok még kiakadva, amikor ketten jönnek velem szembe a szűk járdán, és nekem kell a fűbe húzódnom a babakocsival!

2009. ápr. 9. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Az én tapasztalatom (többszörös), hogy a legtöbb autós nem veszi figyelembe vagy nem érdekli. Sajnos ilyen kis hazánkban a gyerekekhez, kisgyerekes szülőkhöz való hozzáállás..:((
2009. ápr. 9. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Én is úgy veszem észre, hogy aki figyel ránk az figyel mindenkire, nem a matricán múlik. A többség meg sajnos nem foglalkozik másokkal csak saját magával. És ez sajnos nem csak a közlekedésben van így.
2009. ápr. 9. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
hát igen ez a matrica nyugati országokba biztos ér valamivel többet osztrákoknál még a zebrát is tisztelik
2009. ápr. 9. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!