Melyik lány nevet, neveket választanád ezek közül? Írnátok mindegyikről véleményt is? Mik azok amiket biztosan nem választanál?
*szóval, ha bármelyik van, amelyik jobban tetszik nála egy adott névnél, akkor húzd át vonallal, vagy ne írd föl eleve.
Akár kettő keresztnevet is adhatsz,ha akarod.
Azt is megnézheted, hogy melyik gyakori a környezetedben, bár ez nem jelent semmit , mert lehet, hogy pl egy hét múlva 5-en szülnek a környezetedben; és mind ugyanazt adják, amit te a megelőző héten, amikor szültél.
Na nagyjából sikerült lerövdíteni a listát ezekre: :D
-Zselyke
-Marcella
-Etelka
-Franciska
-Júlia
-Liza
-Petra
-Dorina
-Sára
Így talán könnyebb :D.
-Alíz
még kimaradt
Tetszik: Júlia, Petra.
Elmegy: Marcella, Liza, Dorina, Sára
Semmiképp nem adnám: Etelka, Franciska
Hideg is kiráz tőle? Zselyke
Na, a rövidített listádat már könnyebb véleményezni. Az eredetit viszont nem tudom, hogy hoztad össze. Még a Banánvirág is szerepelt rajta...
Jó: Júlia, Sára, Alíz
Nincs vele baj, de nekem nem tetszik: Franciska, Petra, Dorina, Liza (számomra ez túlságosan becenév jellegű)
Semmiképp nem adnám: Zselyke (divatnév, amiben ráadásul szerintem semmi szép nincs, bocsi), Marcella (nagyon erőltetett női névként), Etelka (csak kötözködő, kotnyeles 70 éveseket ismerek ezzel a névvel)
amit vállalhatónak tartok: Hanna, Anna, Lilla, Krisztina, Ágnes, Alíz, Abigél, Adrienn, Daniella, Dorottya, Emese, Éva, Tímea, Karolina, Noémi, Nikolett, Lívia, Lídia, Patrícia, Róza, Cecília
Többit akkor se ha fizetnének
a szűkített listából amit adnék: Júlia
többi nagyon nem
Amúgy tényleg nem dobja ki a google a hivatalos névsort, régen mindig első helyen volt a találat, most meg a hülye femina cikkek meg babaneves oldalak jönnek csak be.
A napokban én is kerestem többször.
Vezeték név is szempont lehet talán. Ha hosszabb a vezeték név, rövid nevet, ha rövid akkor hosszabbat is adnék. Nekem a Petra és Dorina tetszik.
A Zselykét én se szeretem 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!