Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem túlzás a wcre is magaddal...

Nem túlzás a wcre is magaddal vinni a babát,hogy addig se sírjon?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egyáltalán a sírni hagyás mellett,de túlzásnak gondolom,hogy van,aki még a wcre is cipeli a gyereket,hogy addig se sírjon ( vagy még extrabb: sír úgy is,de azért viszem). Azt se tartom normalisnak,hogy egy normális kaját ne lehessen megenni,mert nem hagy a baba. Nem akkor állok neki nyilván hosszasan eszegetni,és nyilván nem a legnagyobb sírás közben dobom le és hagyom ott, de nem is gondolom hogy egészséges csak bekapni ami épp a kezembe kerül mert nem hagy a baba,vagy pár perc alatt megenném,de ennyit se lehet mert ez is bűn.

Ti mit tartotok már már betegesnek a mai,elfogadott-vagy inkább el is várt- gyermeknevelési tanácsok,elvek közül?

2023. máj. 9. 11:00
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, úgy voltunk vele, hogy tudjuk le mielőbb (hármat terveztünk, ebből kettőt mindenképp akartunk), de végül majdnem 4 év lett a korkülönbség. Úgy voltam vele, hogy ennél rosszabb már nem lehet. Amúgy elég naivak voltunk ilyen szempontból, mert de, lehetett volna rosszabb, ha azonnal összejön, és akkor 2 év lett volna a korkülönbség. Így már férjem altatta addigra a nagyot, oviba járt, közte dolgozni is visszamentem. Általában azért ritka, hogy mindkét gyerek nagyon nehéz eset legyen, de nem bíztam ebben, inkább a rosszabbra készültem lélekben. Addigra viszont már legalább volt rutinom, tudtam, miket kell majd figyelni, és mit hogyan kezeljek, amire elsőre hosszú idő volt rájönni, tudtam így jobban tervezni is.
2023. máj. 9. 14:59
 42/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Ki fogják moderalni ezt a válaszom is,de nem allhatom szó nélkül amivel itt vádolnak,hogy hergelek...eszemben sem volt,feltettem egy kérdést. De ha puskát adsz egy majom kezebe és az lelő valakit,akkor ugye nem a majom a hibás... Aki akarja,érti. Engem is hergelhetne sok mindenki ha hagynám. Nem felnőtt számomra az,aki másra mutotgat,hogy hergelsz,meg miattad veszekszünk. A kesztyűt nem kötelező felvenni. (Ismét:nem annak szántam)

2023. máj. 9. 15:01
 43/46 anonim ***** válasza:
43%
Kibírja azt a 3 percet max. Beteszem a járókába, ha sír, sír, hová vigyem magammal, mikor én is épphogy beférek, mert kicsi a wc? Nem kell nagyobb, egy embernek pont oké, a gyerek meg túléli, ha csak a hangomat hallja.
2023. máj. 9. 15:58
 44/46 anonim ***** válasza:
80%
Az enyém 1 éves és bemaszik utánam már vagy fél éve ..és nem,nem fogok bezárkózni,hogy ne tudjon bejönni ..ugyanis csak ketten vagyunk otthon napközben,és inkább jöjjön be,mint masszon fel a bútor tetejére...
2023. máj. 9. 16:09
 45/46 anonim ***** válasza:
76%
Én simán járókába raktam. Mondjuk az enyém mindig hagyott wcre menni,enni. 2 járóka is volt a házban, az egyik a konyhában,hogy főzhessek a másik a nappaliban. Soha nem reklamált érte,elvolt a csórgőivel meg rongyaival.
2023. máj. 9. 17:16
 46/46 anonim ***** válasza:
55%

Azért a nagy hurcimániás anyukákat megnézném, hogy pl. ikrekkel (netán hármas ikrekkel) hogy mennek klotyóra. de lehet csak egész kis korkülönbséggel született 1-2 gyerek. Mert van, ahol ilyen helyzet is van, és előfordulhat, hogy az összes ordít.

Nyilván azoknak is lepontozás jár, mert hogy lehet valaki olyan szaranya, hogy egyszerre kettőt-hármat is szül.

Az is érdekes lehet, hogy hogy töröl? Utána azzal a kézzel fogja a gyereket és leteszi... hová? A klotyóban a földre? :-O Azért na ne már! Persze tudom, mindenhol, mindig patikatisztaság van, agyonfertőtlenítve még a fertőtlenítő is.

Plusz egy gondolat: a babáknak is van ám szaglása. Milyen jó érzés lehet nekik bent gubbasztani anya ölében, mikor rájött a szapora. Persze, tudom: az összes ilyen anyuka szigorúan rózsa-, de minimum ibolyaillatút tojik...

És igen, VAN gyerekem. 3 felnőtt. Soha, egyiket sem vittem magammal, és utánam sem jöhetett be. Az ajtóig igen, résnyire hagytam, de be nem jöhetett.

2023. máj. 9. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!