Nem túlzás a wcre is magaddal vinni a babát,hogy addig se sírjon?
Nem vagyok egyáltalán a sírni hagyás mellett,de túlzásnak gondolom,hogy van,aki még a wcre is cipeli a gyereket,hogy addig se sírjon ( vagy még extrabb: sír úgy is,de azért viszem). Azt se tartom normalisnak,hogy egy normális kaját ne lehessen megenni,mert nem hagy a baba. Nem akkor állok neki nyilván hosszasan eszegetni,és nyilván nem a legnagyobb sírás közben dobom le és hagyom ott, de nem is gondolom hogy egészséges csak bekapni ami épp a kezembe kerül mert nem hagy a baba,vagy pár perc alatt megenném,de ennyit se lehet mert ez is bűn.
Ti mit tartotok már már betegesnek a mai,elfogadott-vagy inkább el is várt- gyermeknevelési tanácsok,elvek közül?
Köszönöm a válaszokat
Ki fogják moderalni ezt a válaszom is,de nem allhatom szó nélkül amivel itt vádolnak,hogy hergelek...eszemben sem volt,feltettem egy kérdést. De ha puskát adsz egy majom kezebe és az lelő valakit,akkor ugye nem a majom a hibás... Aki akarja,érti. Engem is hergelhetne sok mindenki ha hagynám. Nem felnőtt számomra az,aki másra mutotgat,hogy hergelsz,meg miattad veszekszünk. A kesztyűt nem kötelező felvenni. (Ismét:nem annak szántam)
Azért a nagy hurcimániás anyukákat megnézném, hogy pl. ikrekkel (netán hármas ikrekkel) hogy mennek klotyóra. de lehet csak egész kis korkülönbséggel született 1-2 gyerek. Mert van, ahol ilyen helyzet is van, és előfordulhat, hogy az összes ordít.
Nyilván azoknak is lepontozás jár, mert hogy lehet valaki olyan szaranya, hogy egyszerre kettőt-hármat is szül.
Az is érdekes lehet, hogy hogy töröl? Utána azzal a kézzel fogja a gyereket és leteszi... hová? A klotyóban a földre? :-O Azért na ne már! Persze tudom, mindenhol, mindig patikatisztaság van, agyonfertőtlenítve még a fertőtlenítő is.
Plusz egy gondolat: a babáknak is van ám szaglása. Milyen jó érzés lehet nekik bent gubbasztani anya ölében, mikor rájött a szapora. Persze, tudom: az összes ilyen anyuka szigorúan rózsa-, de minimum ibolyaillatút tojik...
És igen, VAN gyerekem. 3 felnőtt. Soha, egyiket sem vittem magammal, és utánam sem jöhetett be. Az ajtóig igen, résnyire hagytam, de be nem jöhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!