Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem túlzás a wcre is magaddal...

Nem túlzás a wcre is magaddal vinni a babát,hogy addig se sírjon?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egyáltalán a sírni hagyás mellett,de túlzásnak gondolom,hogy van,aki még a wcre is cipeli a gyereket,hogy addig se sírjon ( vagy még extrabb: sír úgy is,de azért viszem). Azt se tartom normalisnak,hogy egy normális kaját ne lehessen megenni,mert nem hagy a baba. Nem akkor állok neki nyilván hosszasan eszegetni,és nyilván nem a legnagyobb sírás közben dobom le és hagyom ott, de nem is gondolom hogy egészséges csak bekapni ami épp a kezembe kerül mert nem hagy a baba,vagy pár perc alatt megenném,de ennyit se lehet mert ez is bűn.

Ti mit tartotok már már betegesnek a mai,elfogadott-vagy inkább el is várt- gyermeknevelési tanácsok,elvek közül?

2023. máj. 9. 11:00
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem amikor az embernek gyereke van, érzi hogy mi fér bele és mi nem. Jobb esetben nem elvárások alapján látja el a babáját.

Az én kislányom is lilulásig sírta magát azonnal, ami bizony olyan helyzet, hogy én nem tudtam jóízűen befejezni már a maradék három falatot sem az ebédemből. Más meg tudja. Nincs ezzel baj.

Vagy pl. ha hatalmas ordítás közben jön rám a szapora és már nem bírom, akkor mit csináljak? :D Bocs a vizuális alkatoktól, dehát van olyan szitu, amikor az embernek nincs jobb ötlete, minthogy viszi magával. Nyilván azért nem rendszeres ez. De hogy jobbat mondjak, a kislányom 1 éves. Az amerikai konyhánkból nyílik a budi, nyitott ajtónál tökéletesen rálátok a gyerekre, ha a nappaliban ül. Ebben benne van az is, hogy olykor a letolt nadrágomba csimpaszkodik hisztizve, miközben én "tenném a dolgom", dehát ez van. Egyszerűen megtanultam így végezni a dolgom, mert sokszor nincs más ötletem, ez van... A hét fénypontja, ha pont akkor jön rám a szapora, amikor a férjem már itthon van és nyugodt szívvel magamra tudom csukni az ajtót. :D

Szóval nem, nem normális, hogy mindent a gyerek igényei alá rendelünk, de sokszor az anya lelke ennyit tud elviselni és kész. Nem kell emiatt ítélkezni.

2023. máj. 9. 11:31
 12/46 anonim ***** válasza:
76%
12 nem, mert addig úgysem érted.
2023. máj. 9. 11:32
 13/46 anonim ***** válasza:
32%
Én nem viszem a wcre magammal, sose vittem egyik gyerekemet sem, bent vagyok nagyon max 3 percet, pedig mindig voltak olyan időszakok,hogy matricák voltak, illetve az első igencsak többemberes baba volt.
2023. máj. 9. 11:35
 14/46 anonim ***** válasza:
87%
Az első időben nem vittem, aztán 5 hónaposan elkezdett mászni és jött utánam és hagytam hadd jöjjön 😁
2023. máj. 9. 11:38
 15/46 anonim ***** válasza:
83%
Utsó vagyok, az lemaradt,hogy nem hagytam sírni a babámat de úgy gondolom ennyi Nekem is jár,hogy a wcre ne vigyem magammal. Az evés más kérdés az első 3 hónapban sokszor úgy ettem,hogy a kezemben volt a babám,máshogy nem volt lehetőség.
2023. máj. 9. 11:40
 16/46 anonim ***** válasza:
31%
Ó szóval aki nem cipeli a babáját wcre az már le van pontozva nagyon gázak vagytok de tényleg...Nekem mindegy ki kit csinál, én megoldottam anélkül,hogy szegény q kezemben legyen közben és nem ordított orákat emiatt, nehogy már baj legyen hogy kemény 2 percre beszaladok a mosdóba...
2023. máj. 9. 11:42
 17/46 A kérdező kommentje:
19. Tudom hogy nem nekem szólt de én nem pontoztalak le. Nem pontozók le senkit aki veszi a fáradtságot és válaszol a kérdésemre
2023. máj. 9. 11:44
 18/46 anonim ***** válasza:
17%
Aki babával a kézben megy vécére hogy mos kezet utána?
2023. máj. 9. 11:45
 19/46 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező ne foglalkozz Velük..ezen az oldalon a legtöbb nő iszonyat frusztrált és kenytelen normálisan válaszolni a kérdésekre, egyből támadásnak vesz mindent. Szintén nem a babámmal járok mosdóba, 3 gyerkőcöm van egyiket sem vittem sosem, pedig az első abszolút nem az az eszik-alszik-elvan baba volt, de ebből sose volt gond, nem is a legnagyobb orditás közepette szaladtam el.

Enni sokszor eszem/ettem úgyhogy bevittem magammal a szobába és a babám mellettem van, sőt a 4. Trimeszterben sokszor rajtam vagy a kezemben volt a babám úgy tudtam enni ha épp olyan napjai voltak, viszont sokszor tudtam rendesen is mikor aludt. Most már lassan 5 hós kb 2 hónapja könnyebb minden.

2023. máj. 9. 11:47
 20/46 anonim ***** válasza:
29%
*képtelen
2023. máj. 9. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!