Nem túlzás a wcre is magaddal vinni a babát,hogy addig se sírjon?
Nem vagyok egyáltalán a sírni hagyás mellett,de túlzásnak gondolom,hogy van,aki még a wcre is cipeli a gyereket,hogy addig se sírjon ( vagy még extrabb: sír úgy is,de azért viszem). Azt se tartom normalisnak,hogy egy normális kaját ne lehessen megenni,mert nem hagy a baba. Nem akkor állok neki nyilván hosszasan eszegetni,és nyilván nem a legnagyobb sírás közben dobom le és hagyom ott, de nem is gondolom hogy egészséges csak bekapni ami épp a kezembe kerül mert nem hagy a baba,vagy pár perc alatt megenném,de ennyit se lehet mert ez is bűn.
Ti mit tartotok már már betegesnek a mai,elfogadott-vagy inkább el is várt- gyermeknevelési tanácsok,elvek közül?
Szerintem amikor az embernek gyereke van, érzi hogy mi fér bele és mi nem. Jobb esetben nem elvárások alapján látja el a babáját.
Az én kislányom is lilulásig sírta magát azonnal, ami bizony olyan helyzet, hogy én nem tudtam jóízűen befejezni már a maradék három falatot sem az ebédemből. Más meg tudja. Nincs ezzel baj.
Vagy pl. ha hatalmas ordítás közben jön rám a szapora és már nem bírom, akkor mit csináljak? :D Bocs a vizuális alkatoktól, dehát van olyan szitu, amikor az embernek nincs jobb ötlete, minthogy viszi magával. Nyilván azért nem rendszeres ez. De hogy jobbat mondjak, a kislányom 1 éves. Az amerikai konyhánkból nyílik a budi, nyitott ajtónál tökéletesen rálátok a gyerekre, ha a nappaliban ül. Ebben benne van az is, hogy olykor a letolt nadrágomba csimpaszkodik hisztizve, miközben én "tenném a dolgom", dehát ez van. Egyszerűen megtanultam így végezni a dolgom, mert sokszor nincs más ötletem, ez van... A hét fénypontja, ha pont akkor jön rám a szapora, amikor a férjem már itthon van és nyugodt szívvel magamra tudom csukni az ajtót. :D
Szóval nem, nem normális, hogy mindent a gyerek igényei alá rendelünk, de sokszor az anya lelke ennyit tud elviselni és kész. Nem kell emiatt ítélkezni.
Kérdező ne foglalkozz Velük..ezen az oldalon a legtöbb nő iszonyat frusztrált és kenytelen normálisan válaszolni a kérdésekre, egyből támadásnak vesz mindent. Szintén nem a babámmal járok mosdóba, 3 gyerkőcöm van egyiket sem vittem sosem, pedig az első abszolút nem az az eszik-alszik-elvan baba volt, de ebből sose volt gond, nem is a legnagyobb orditás közepette szaladtam el.
Enni sokszor eszem/ettem úgyhogy bevittem magammal a szobába és a babám mellettem van, sőt a 4. Trimeszterben sokszor rajtam vagy a kezemben volt a babám úgy tudtam enni ha épp olyan napjai voltak, viszont sokszor tudtam rendesen is mikor aludt. Most már lassan 5 hós kb 2 hónapja könnyebb minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!