Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak szerintem túlzás amit az...

Csak szerintem túlzás amit az anyós csinál?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem hogy mindenben segít amibe csak tud, de ő úgy van a dolgokkal, hogy ő mindent jobban tud. 4,5hós a kicsi, ármentünk ebédre az anyóshoz erre fel ebédközbe miután a kicsi megitta a tápiját, adni akart neki pörköltes kenyeret. mesélte ebbe a korba nyugodtan tunkoljunk neki a töltött káposzta, pöri szaftjából, kis zsíros kenyérkét. még a hozzátáplálás nincs elkezdve,így nyilván nem kap, de elsőre amúgy is zöldség-gyümölcs lesz. másik meg hogy csokit/tejszeletet adna neki mikor pontosan tudja hogy nem kéne. el lett mondva neki hogy késöbb mikor már hozzátáplálunk akkor is inkább hozzon 1 friss gyümölcsöt mint édességet. nem, nem vagyok ellene de rendszeresen nem fog kapni édeset. másik dolog mrg hogy hírtelen felindulából meglátogat (1utcára lakik) mikor alvó ideje van a kicsinek. ébren tartja, játszik vele és a végére már nagyon nyűgös a gyerek. de nem fogja fel hogy kérdezzen meg előtte és jöjjön 1órával késöbb mondjuk.
2023. márc. 23. 21:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%

Ez hülye!

Ne engedd!

2023. márc. 23. 21:10
 2/31 anonim ***** válasza:
95%

Ajtó becsuk és nem tud bemenni. Egyszer elmagyarázod még1x neki, utána be se engeded, csak előre egyeztetett időpontban.

Állj a sarkadra,anya vagy!!

Valamint: a férjed beszéljen az anyjával.

Harmadrészt: ha oda is megy,amikor TE úgy gondolod,szépen átviszed a másik szobába,és lefekteted a babát.

Én átmentem ezen,tudom,milyen. Ráadásul az én lányom betegen született.

Ott is ébren akarták tartani, 3 hónaposan már meg akarta etetni az após a fáról szilvával...

Hagyjuk.

Nem hagytam. El lett mondva 1x-2x, és utána a sarkamra álltam.

Nem tetszett nekik,húzták a szájukat,de utána már az volt,amit mi mondtunk.

Ezt így kell.

2023. márc. 23. 21:13
 3/31 anonim ***** válasza:
92%

Én a hozzátáplálást igen mashogy, lazábban veszem mint az átlag anyukák. De ez még nekem is durva. Egy 4.5 hónaposnak szaftos kenyeret?!

Bakker az anyák többsege ilyenkor még a hozzátáplálásról se akat hallani, nemhogy ilyent adni egyből...

2023. márc. 23. 21:14
 4/31 anonim ***** válasza:
94%

Evés: megmondod, hogy vagy elfogadja, amit ti döntöttetek, vagy nem maradnak kettesben.

Alvásidős betoppanás: ne engedd be.

2023. márc. 23. 21:15
 5/31 anonim ***** válasza:
93%
Ne hagyd vele kettesben. A szabályokat pedig erélyesen tisztáztd.
2023. márc. 23. 21:23
 6/31 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos nálunk is ilyen. Én is többször elmondtam már,hogy mit és hogy csinálunk és kész,mi döntésünk. Nálunk is az oreos milkát a 4 hósnak már adta volna,ha nem szólok. Viszont esküszöm sose fogom megérteni,ezt miért csinálják..pedig annyit gondolkoztam rajta,főleg mert az ismerősi köreimben is ugyanúgy nyomják ezt mint nálunk,vagy nálatok. Nekem eszembe nem jutna majd ilyen az unokámnál,tiszteletben tartom.
2023. márc. 23. 21:35
 7/31 anonim ***** válasza:
74%
A 72%-os lepontozó pörköltszafttunkoló nagyika? :D Drága, miért nincs annyi vér a pucádba, hogy leírd, miért nem tesszük jól, hogy nem hagyjuk csokival meg pörköltszafttal tömni a 4,5 hónapos gyerekünket? Vagy hogy miért rossz az, ha nem örülünk annak, hogy a nagy nehezen kialakuló rendszerszerűséget a nagyika ohne Genieren telibefo.ssa?!
2023. márc. 23. 21:44
 8/31 anonim ***** válasza:
14%

"zöldség-gyümölcs lesz"

A zöldség nehezebben emészthető, mint a hús, csak szólok.

A gyümölcs jó elsőre.

2023. márc. 23. 21:46
 9/31 anonim ***** válasza:
33%
97%-oska nézetei is érdekelnének, hamár...
2023. márc. 23. 21:51
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

8 nekem a fiam hányt a gyümölcstől, savat csinált, a zöldséget szerette.

Ne hagyd a kicsit a nagyival,nehogy baja legyen. Nálunk is ladzarja mit mondok, de ha valami van ő nem adott semmit, így meg főleg veszélyes.

2023. márc. 23. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!