Csak szerintem túlzás amit az anyós csinál?
Ajtó becsuk és nem tud bemenni. Egyszer elmagyarázod még1x neki, utána be se engeded, csak előre egyeztetett időpontban.
Állj a sarkadra,anya vagy!!
Valamint: a férjed beszéljen az anyjával.
Harmadrészt: ha oda is megy,amikor TE úgy gondolod,szépen átviszed a másik szobába,és lefekteted a babát.
Én átmentem ezen,tudom,milyen. Ráadásul az én lányom betegen született.
Ott is ébren akarták tartani, 3 hónaposan már meg akarta etetni az após a fáról szilvával...
Hagyjuk.
Nem hagytam. El lett mondva 1x-2x, és utána a sarkamra álltam.
Nem tetszett nekik,húzták a szájukat,de utána már az volt,amit mi mondtunk.
Ezt így kell.
Én a hozzátáplálást igen mashogy, lazábban veszem mint az átlag anyukák. De ez még nekem is durva. Egy 4.5 hónaposnak szaftos kenyeret?!
Bakker az anyák többsege ilyenkor még a hozzátáplálásról se akat hallani, nemhogy ilyent adni egyből...
Evés: megmondod, hogy vagy elfogadja, amit ti döntöttetek, vagy nem maradnak kettesben.
Alvásidős betoppanás: ne engedd be.
"zöldség-gyümölcs lesz"
A zöldség nehezebben emészthető, mint a hús, csak szólok.
A gyümölcs jó elsőre.
8 nekem a fiam hányt a gyümölcstől, savat csinált, a zöldséget szerette.
Ne hagyd a kicsit a nagyival,nehogy baja legyen. Nálunk is ladzarja mit mondok, de ha valami van ő nem adott semmit, így meg főleg veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!