Csak szerintem túlzás amit az anyós csinál?
10 vagyok
Nekem sajnos 14 évesen meghalt az anyukám, így csak anyós van.
Az ember az anyját elintézi, az anyós mivel nem az öve nem küldheti el a sunyiba próbál kedves lenni ameddig lehet
21!
Érdekes, én pont ellenkezőleg gondolom és teszem. Anyukámnak többet engedek,anyósékat hamarabb elküldöm a sunyiba,ha az elveimmel ellentétes dolgot akarnak tenni a gyerekemmel.
De persze anyukámnak is megmondok mindent finoman.
De mint írtam előbb,az én gyerekem beteg, jobban kell rá vigyáznom. Minden tekintetben.
Nekem anyósom pl már nem él, nem tudom milyen lett volna. Én sajnálom, hogy nem láthatta az unokáját. Saját anyukámnak meg elég volt megmondani, hogy nálunk mi a szabály és betartja.
De én a gyerekorvosba is beleállok, ha szerintem hülyeség, amit mond, gyanítom egy anyós se zavarna. Nem nagyon érdekel, h "felnevelt valaki egy gyereket így", mert ők termelték ki a csontalkoholista, depressziós, krónikusan elhízott magyar nép zömét, tehát ami régen annyira "jó" volt, az nekem kösz nem kell.
Joga van látni... De nincs joga hívatlanul odaállítani bármikor! Ha már jog, akkor havi pár órára van joga látni, a többit kedvességből te engeded. Ha meg betoppan a házba, az magánlaksértés.
(Apósom volt olyan, nem baba miatt, de nem volt képes addig felfogni, hogy ne jöjjön kérdés nélkül, amíg egyszer nem voltunk otthon, és egy órát állt a kapuban (kocsiban). Azóta ismeri a telefont.)
Kaja... Anyósom ugyanez, csak a cukros habos süteményt tömte volna a gyerekbe. Meg ő megkérdezte, hogy adhat neki, csak a választ nem várta meg... Egyszer hiába mondtam, hogy ne adjon neki, tömte volna a szájába, akkor odatettem a kezem, megvártam, míg rám néz, és annyit mondtam, NEM! Sikerült végül neki is felfognia, de az is kellett, hogy a férjem állandóan kiállt vele szemben, mindig leteremtette.
Ha semmi nem hat, megmutatnám neki, hogy merre van az ajtó.
"Anyukámnak többet engedek,anyósékat hamarabb elküldöm a sunyiba,ha az elveimmel ellentétes dolgot akarnak tenni a gyerekemmel"
Na, és akkor mindig az anyósokat szidják, mikor anyuka itt is élből különbséget tesz a nagymamák között. Azt mondja, a gyereket beteg, vigyàznia kell rs, de az anyjának nem annyira, mint az anyósnak.
Hajaj, az ilyenek mit csinálnak, ha nekik is fiuk lesz és az ő menyük és alapból így kezeli majd őket, hogy az anyjuknak lehet, az anyósnak nem?
27-es, ez rendben van, de nem ugyanarról beszélünk. Te azt mondod, anyádnak is szólnál ugyanazért, az említett kommentelők meg azt írta, az anyjának többet megenged, mint az anyósának, ami azért elég gáz. Tehát érted, pl. anyóst lecseszi, ha csokit ad neki, az anyját meg nem?
Ez a tökéletes recept a családi viszályok szításához.
26!
Anyósék tanulatlanok,ártottak a gyereknek. Volt rá több példa,hogy megpróbálták. Ráadásul beteg gyereknek!
Anyukám óvónő, okos, tanult nő. Benne megbíztam 100%-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!