Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én gondolom, hogy túlzás,...

Csak én gondolom, hogy túlzás, amit a mostohalányom csinál a ruhák terén, vagy tényleg az?

Figyelt kérdés

A ruháknál rossz a helyzet, keveset mondok, hogyha napi 3-4 váltás ruhával megússza a napot.

Elmegy az iskolába --- 1. Váltás ruha

Hazajön az iskolából --- 2. Váltás ruha

Pizsama --- 3. Váltás

Ha hazajön az iskolából, átveszi a második váltás ruháját, és mondjuk elmegy a boltba, vagy barátokkal találkozik, akkor nem veszi vissza az elsőt, a másodikat lecseréli, és jön a 4. Váltás ruha. Nyáron sokkal rosszabb a helyzet, mert akkor van, hogy leizzad. Nem beszélve arról, hogy van olyan, hogy leeszi, leissza.

Ezt akárhogy számoljuk, 3-4 póló, 3-4 felső, 3-4 nadrág. Plusz zokni, bugyi, sport melltartó.

Tesi cuccát is naponta cseréli, pedig semmit nem csinálnak tesin.

2021. okt. 6. 17:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
51%
Túlzás, dehát ilyen a kényszerbetegség...
2021. okt. 6. 17:06
 2/23 anonim ***** válasza:
76%

Leeszi, leissza, de már melltartót hord?? Hány éves?

Egyébként minden normális ember átöltözik, ha hazaér. Vagy az lenne neked a normális, ha ugyanabban fetrengene otthon a tiszta kanapén, ágyban, amin előtte mobdjuk a retkes buszon ült (de elég a koszos iskolaszék is)?

Az meg megint alap, hogy pizsamában alszunk, vagy nem?

2021. okt. 6. 17:12
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Az oké, hogy ennyiszer átöltözik, de ezeket a ruhákat többször is fel tudja venni? A pizsamát, otthoni ruháit mennyi ideig hordja? 1-2 hét, vagy azt is naponta újat vesz fel?
2021. okt. 6. 17:17
 4/23 anonim ***** válasza:
76%

Az alap, hogy más ruhában megy suliba és alszik, mint amiben otthon van, de ha később elmegy a boltba akkor felesleges megint új ruhát elővenni, simán mehetne abba, amiben a suliban volt.

Szerintem is kényszeres lehet,vagy van valami súlyos hormonbetegsége, amitől bűzlik mint az állat, azért cserélgeti a ruháit pár óránként.

2021. okt. 6. 17:17
 5/23 anonim ***** válasza:
13%
Dehogy túlzás. Egy igényes nő minimum 10x cserél ruhát egy nap.
2021. okt. 6. 17:33
 6/23 anonim ***** válasza:
69%

Az miért megdöbbentő hogy ha leeszi, leisdza magát, vagy leizzad kint, ruhát vált?

A haverokkal, én sem abban a ruhában mentem ki a városba amiben suliban voltam. 😉 Azért ott attól függően h hány éves, mi a program már kirittyenti magát egy csaj

Az h suli után hazaér, átöltözik teljesen ok.

Este nyilván leveszi a ruháját, és pizsamában alszik. Ez megint rendben van

2021. okt. 6. 18:09
 7/23 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem ez normális, de lehet hogy azért gondolom így, mert én is ezt csinálom majdnem.. :D

Munkából hazaérve átöltözök, ami rajtam volt, az szennyesbe megy. Ha éppen boltba kell mennem, tiszta ruhát veszek elő megint, de ha hazaértem, ugyanazt veszem fel itthonra, amiben boltban voltam az megint szennyes. De másnap már ugyanazt nem veszem fel itthonra mint előző nap. Este pedig tiszta pizsi, bár azt 2-3 naponta cserélem. De pólót, pulcsit kétszer nem veszek fel, csak az itthonit. Viszont nadrágot többször is.

Ez kényszeresség lenne? Szerintem csak alap higénia, ha valaki nem akarja ugyanazt felvenni, amibe már egyszer beleizzadt...

2021. okt. 6. 18:14
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Hogy átveszi a ruháját ennyiszer, szerintem azzal nincs baj, nekünk is van itthoni meg pizsama, mégse a tömegközlekedést "megjárt" nadrágban üljünk a kanapéra - viszont ezeket azért minimum 2-3 napig hordjuk. Boltba is visszavehetné a sulis ruhát. Barátokhoz meg érthető, ha csinibben akar öltözni.
2021. okt. 6. 18:16
 9/23 anonim ***** válasza:
80%
Én nem izzadok meg egy bevásárlástól. Miután hazajöttem a tiszta ruhám még ugyanolyan friss, öblítő illatú mint amikor elmentem. Szerintem ha valakinek ennyi idő alatt bebüdösödik a ruha, ott már komoly egészségügyi gondok lehetnek.
2021. okt. 6. 18:17
 10/23 anonim ***** válasza:
34%

Boltba szerintem is felesleges új ruhát venni, aztán a szennyesbe dobni.

Én autóval járok mindenhová, ha elmegyek a boltba miután hazaérek a ruhám meg mindig olyan friss és "merev", mintha most vettem volna ki a szekrényből.

Persze ha csövesek gőzében párolognék a retkes tömegközlekedési eszközön, én sem venném fel többet. Bár ilyen helyzetben nem kerülnék, mert van bennem annyi, hogy gyalog megyek.

2021. okt. 6. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!