Nem túlzás a wcre is magaddal vinni a babát,hogy addig se sírjon?
Nem vagyok egyáltalán a sírni hagyás mellett,de túlzásnak gondolom,hogy van,aki még a wcre is cipeli a gyereket,hogy addig se sírjon ( vagy még extrabb: sír úgy is,de azért viszem). Azt se tartom normalisnak,hogy egy normális kaját ne lehessen megenni,mert nem hagy a baba. Nem akkor állok neki nyilván hosszasan eszegetni,és nyilván nem a legnagyobb sírás közben dobom le és hagyom ott, de nem is gondolom hogy egészséges csak bekapni ami épp a kezembe kerül mert nem hagy a baba,vagy pár perc alatt megenném,de ennyit se lehet mert ez is bűn.
Ti mit tartotok már már betegesnek a mai,elfogadott-vagy inkább el is várt- gyermeknevelési tanácsok,elvek közül?
Nincs gyereked, ezért nem tudod elképzelni, végül is érthető.
De az az igazság, hogy úgysem fogsz tudni nyugodtan sz*rni meg enni, miközben azt hallgatod, hogy ott ordít torkaszakadtából a gyereked.
Én megfogadtam, hogy na én biztos nem fogom magammal vinni, mert fuj, ne nézzen már, amíg pisilek. :) Hál istennek ott is lehet hagyni arra a pár percre, amíg elvégeztem a dolgom. De olvastam egy babapszichológia oldalon, hogy kifejezetten jót tesz a fejlődésének, ha nézheti, hogy hogy pisil egy felnőtt, mi után mi jön, segít neki majd a szobatisztaságra szoktatásnál. Úgyhogy azóta hagyom, hogy jöjjön velem pisilni, 10 hónapos és már tekeri le nekem a wc papírt. Fürdésnél is áll a kád szélén és kukucskál befelé, mutat rá a mellemre és konkrétan kinevet, de legalább megismeri, hogy milyen egy felnőtt, női test. Most még olyan kis ártatlanok, ilyenkor nem baj, ha lát ilyeneket. Aztán ha már nagyobb lesz, és egyedül pisil, akkor meghagyom én is neki a privát szférát és én is igényelni fogom. De addig hadd tanuljon.
Enni még a mai napig kihívás mellette, mert amíg pici volt állandóan szopizni akart, most meg már ő is az én kajámat akarja megenni akkor is, ha ugyanaz van a saját tányérjában. Hagyhatod sírni evés közben, nem kell éhen halni, de nekem pl. nem esett jól az evés, amíg sírt a babám (piciként, nem most, amikor csak nyafog, nem sír). Gyorsan kellett ennem, hányingerem volt, olyan stresszt okozott, hogy hagytam sírni, nem volt jó. Akkor inkább megvártam, amíg elalszik és akkor megmelegítettem az ennivalót, betettem a kedvenc sorozatom evés közben és egy ülésre megettem egy tisztességes adag kaját és utána órákig nem volt gond az evéssel. Sokkal jobb.
Akkor végeredményben kézmosás előtt is a gyerekhez nyúl, akinek az ölében van. Én inkább kirohanok pisilni, kezet mosok, és vissza a babához. Lerakni nem tudnám közben hova, mert nekünk a wc önálló helyiség.
25. Osszeugrasztani? Anyám,borogass...hát ki tiltja meg hogy valaki tovább gorgessen? Pisztoly van a fejukhoz tartva hogy ide muszáj válaszolni? Olyan ember lehet aki fszn másokra kenu a saját problémáját...miattad van,mert...gratula. lehet a gyerekedet nem hagyod sírni de fasza mentalitást adsz át.
Igaza van annak aki szerint fusztralt nők gyülekezete ez
Én is mindig ezt tapasztalom.kar ide kérdést kiírni,mindenből is támadást ereznek. No humorérzék nő empátia no felnőtt viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!