A babám 4240g-mal született,majd vissza fogyott a kórházban 4040grammra. ma 1hónapos és 5030g. Nem túlzás 3hét alatt ennyi hízás?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 16:42
1/10 anonim válasza:
Ha anyatejes, akkor nem. Ha tàpszeres, akkor lehet, hogy többet eszik, mint amennyire igenye lenne, de lehet hogy tènyleg ennyi kell neki.
2/10 babyboom567 válasza:
1200gr-ot hízott a gyerekem 3 hét alatt.
4/10 anonim válasza:
3660 grammal hoztam haza a kórhazbol. 1 honaposan 5600 g volt. A doki csak gratulált.
5/10 anonim válasza:
Az elsö hónapban teljesen normális, késöbb egyre lassabb lesz a hízás, utána meg azon szoktak megijedni az anyukák, hogy a gyerek kevesebbet hízik, mint korábban.
6/10 anonim válasza:
Ne haragudj 1-es, de hogyan tud tobbet enni a gyerek, mint amire igenye lenne?
Ha ehes, nem eheztetem akkor se, ha tapszeres, hanem adok neki. Ha meg nem ker tobbet, jelzi. Hogyan tudom tuletetni akkor?
Egyszeruen nem ertem.
7/10 anonim válasza:
Pontosan 6-os. Nem lehet megtömni a tápszeres babákat, ha nem éhes nem eszik🤷♀️ tápszert is lehet igény szerint adni. Az energiatartalmuk is ugyanannyi.
8/10 anonim válasza:
Nem sok. Mi 3520 grammal hoztuk haza a babát, 1 hónaposan 4960 gramm volt.
Most 12 hetes 7100 gramm
(Anyatejes)
9/10 anonim válasza:
Kisfiam 3820al született, 3500al hoztuk haza, eleinte anyatejes volt majd vegyesen taplált aztán egy migrén miatt már tápszeres, csak annyit eszik amennyire szüksege van 3 honaposan 6800 gramm, és teljesen egészségesen is néz ki nem egy michelin baba.
10/10 anonim válasza:
Drága kislányom 1800 grammot hízott 4 hét alatt csak anyatejes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!