Tudna segiteni valaki, mit tegyek, hogy a 9 hónapos babám aludjon ejszaka több, mint 1 órát egyben?
Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok mar, hogysose lesz jobb. 2. gyerekem, de én ezt mar nem birom tovabb, hogy nincs semi gondja, megis orankent felkel, sajat agyaban, mellettem is. Szopik.. De azt is szivesen elvennem már, de allandoan rajta csung ejszaka, mashogy nen alszik el. Mit tegyek? Első gyermekemmel sose volt ilyen gond. Mellettunk szépen aludt ilyen idos korában. De most a 2. mellettem még nyugtalanabb, ha alszik is csak forgolodik, vergodik. Foga se bujik most egy ideje. Felállogat mar, egesz nap ezt csinalja, meg se all annyit maszik, nincs is olben. Hogy a francba nem farad el, ezt nem is ertem. Szoktunk levegozni, babakocsiban is alig alszik ő. Napkozben 2x alszik max 1 orakat. Felalomban ha nagyon faradt is, elkezd ugralni, hason, ellenkezik az alvas ellen. Elso fiam leraktam es aludt, ha elfaradt. Ilyen idos gyereket valahogy lehet szoktatni a szoptatasrol? Szerintem az a gond. Kap este tapszert is, meg eszik napi 5x. Nekem ez mar kikesziti a szervezetem, nekem nincs idom pihenni, napkozben hatalmas felelossegem van, majdnem midmig egyedul velük.. Es igy borzaszto nehez, es haragszom rá ilyenkor, annyira fáradt vagyok ezmiatt. Valaki tudna tippet adni? Legalabb 4 orat aludna egyben...2023. ápr. 17. 05:45
11/14 anonim válasza:
En sem értem, mit vártál kérdező...
Ha a nagy 2évesen ennyiszer kel, akkor egy másikkal egyútt szerinted csökkent volna a kelések száma?!
Nálunk a "nagy" átaludta az éjszakákat mire a kicsi megszületett. Mégis mikor meglett a kicsi, bomlott minden, éjjel ő is kelt számtalanszor. De engem nem ért váratlanul, fel voltam készülve erre.
..
9hónapos a kicsi, 2 éves a nagy. Ekkora különbseggel nem tudom mit vártál. Meleg hógolyót?
Miért nem alszik mindenki együtt? Es akkor nem kell ide oda rohangászni.
12/14 anonim válasza:
11-es, lehetnél kicsit kedvesebb. Azt írja, hogy ritkán kel éjjel a nagyobb, és az esetek nagy részében az apjával alszik, akkor van a baj, amikor ő nincs éjjel otthon, mert akkor még hozzá is át kell menni. Gondolom nem akarja a kérdező, hogy a pici a nagyot felkeltse, ezért alszanak együtt. Amúgy meg honnan is tudhatná az ember, hogy milyen lesz a második gyerek? Főleg, hogyha az első egy átlagos baba volt, és ő a viszonyítási alap. Pont arra van szüksége az embernek zombi üzemmódban, hogy kiosszák itt, hogy minek vállalt 2 gyereket, amikor csak segítséget kért egy probléma megoldásában.
13/14 anonim válasza:
Egyetértek a 12-essel. Nem tudom miért kell rögtön a "mit vártál?" kérdéssel jönni. Nyilván benne volt a pakliban, hogy ez lesz, de attól még hagy érezze már rosszul magát egy kicsit bárki és ha jól esik miért ne írhatna ki kérdést róla?
14/14 A kérdező kommentje:
Lemaradtam kicsit, de eleg bunko volt 11 es. Mi az, hogy mit vártam, nem minden gyerek reagál ugyanúgy a tesora. Együtt szoktam mostanaban aludni, az a legjobb megoldas. De a nagy obb sajnos ruhelli ezt a helyzetet es ejszaka direkt rugdossa, es hisztizik hogy ott van a tesoja. Lassan 1 eves egyebkent, de az alvasa meg mindig borzaszto. Velem alszik, fe sokszor keri a mellemet. Sokat forgolodik, igaz jon a foga. Sajnos engem zavar, hogy együtt kell aludnom, szeretnem ha kulon agyban lenne, de egyszeruen masfel oranal tovabb nem alszik benne. Minden este próbálkozom, kitarto vagyok. Nek szeretem az osszebujast. Mindnekinek mas az igénye. Ezert kerek segitseget. Mondjuk mar eleg jol megszoktam. Koszi a valaszokat.
2023. jún. 23. 09:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!