Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tipegőhálózsákot megéri...

Tipegőhálózsákot megéri venni? Meddig használtatok hálózsákot?

Figyelt kérdés
A 9 hónaposom kezd kinőni a mostani hálózsákjából, úgyhogy elkezdtem újat keresni. Már kapaszkodva járkál, a kiságyban is mindig állva vár reggel, úgyhogy eszembe jutott a tipegő hálózsák. Van ennek értelme szerintetek? Reggel úgyis azonnal veszem le róla, nem sokat kell járnia benne. Vagy mostmár, főleg nyárra jobb lenne inkább sima pizsit venni? Abszolút fogalmam sincs, mi lenne a legpraktikusabb.
2023. ápr. 8. 14:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ, mindenkit pozitívan értékeltem. :) Nyáron fog Montessori ágyat kapni, amiből ki tud jönni egyedül is. Lehet, hogy még nem jár, de kúszik, mászik az ágyban, reggelre a lábán teljesen hátul van a hálózsák mintája. Elég fázós baba, és nálunk télen nyáron 24 fok van, úgyhogy lehet, hogy nyáron is használnánk, ha most fázik nélküle. Szerintem akkor veszek egy uniszexet, legfeljebb nem használjuk, de ki tudom próbálni a következő tervezett 2 babával is.
2023. ápr. 8. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
4 éves a lányom, még mindig hálózsákban alszik. most akarok neki venni rendes ágyneműt mert már betakarja magát éjjel is (van pluszban egy vékony takaró az ágyában).
2023. ápr. 8. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
8 éves a gyerekem, mostanában jellemző, hogy betakarja magát, így még most is van nagy méretű "tipegője". Családi házban élünk, télen kb. 19-20 fokban alszunk, nyáron sincs kánikula bent, szóval én nagyon szeretem. Már 1 éves kora előtt beszereztük az elsőt és azóta folyamatosan használja, évszaknak megfelelő vastagságban.
2023. ápr. 8. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!