Tipegőhálózsákot megéri venni? Meddig használtatok hálózsákot?
Szerintem nincs értelme :)
De ha neked tetszik vedd meg de nnyáron ugyse adsz rá már sztem hálozsákot
Szerintem meg nem felesleges.
Mióta kúszik-mászik, azóta ezt éjszaka álmában is teszi, így fordul át néha, hogy előtte négykézlábra áll. No, amíg egyszerű hálózsákban volt, addig ezzel mindig teljesen felébresztette magát. Váltottunk tipegőre, azóta nincs ez a gond, kopp-kopp.
Most készülök nyári verziót venni belőle, mert a takarót fél percen belül lerúgja, így meg legalább végig rajta van az a +1 réteg.
Szóval babája válogatja, értelmetlennek, feleslegesnek semmiképp sem nevezném.
Az én kisfiam nagyon szereti, mi nagyon kihasználjuk. Kb. 8-9 hónapos korában kapta az elsőt, most másfél éves, még mindig ilyenben alszik. Szuper, hogy éjszaka is kényelmesen tud benne mozogni minden irányban.
Nyilván a meleg nyári éjszakákon nem feltétlenül szükséges, de azért addig még bőven van idő.
Szerintem akkor van értelme, mikor már járkál és leesésgátlós ágyban alszik.
A normál hálózsákban is tudnak ám menni, viszont a patent bánja hosszú távon, ilyenkor már szerintem jól jön a tipegő hálózsák. Kiságyban altatott babánál azért mert feláll, szerintem még felesleges, a normált egyszerűbb levenni is, nem is olyan drága, de ártani nem ártasz a tipegővel sem, ha neked ez szimpatikusabb.
Szia nálam 6hótól-4éves koráig hordta télen nyáron. Nyárra csak egy vékony réteg ,télen egy picivel vastagabb.(0.5-1tog)
Nagyon szerette és én is mert sose volt kint a dereka.
A lányom is megkapja ha akkora lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!