Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki hagyta sírni a babáját...

Aki hagyta sírni a babáját kicsiként, csecsemőként,annál mi lett végül?

Figyelt kérdés

Csak és kizárólag a kérdésre szeretnék választ, ismerem én is a kutatásokat, tudom,hogy nem hagyunk sírni babát,stb. Én most csak érdeklődöm. Mert sehol vagy alig találtam olyan tapasztalatokat,akik hagyták ordítani. Persze,ezt nem szokás bevállalni. Szóval még egyszer: csak a kérdésre kérek választ. Babát nem hagyunk sírni soha stb válaszokat,köszi,de nem.

Lehet a gyereked pár éves,vagy akár felnőtt is, és annak idején hagytad sírni. Mi lett? Meddig tartott,és később milyen baba /gyerek/ felnőtt lett? Nem arról beszélek hogy elhanyagoltad. Hanem arról,hogy gyakorlatilag állandóan,non stop üvöltött, nem éhes,nem szomjas,tiszta a pelus,szépen fejlődik (!), szeretgeted, babusgatod, de rendszeresen rá jön az orditas,órákon át, és akárhogy próbálkozol maximum addig tart,míg az adott dolgot csinálod,amint abbahagyod megint üvölt,de van hogy az se segít. A te kapacitasod pedig véges ,mert az alap szükségleteidet,vagy a másik gyereked nem tudtad ellátni arról nem is beszélve hogy aludni is muszáj néha. Akinek nem volt ilyen a babája az elképzelni se tudja ez milyen. Szóval még egyszer: csak a kérdésre szeretnék választ.

2023. márc. 30. 13:31
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem az ilyen embert hogy édesanyalétére rá csukja a gyerekre az ajtót miközben üvölt,aki gyereket vállalt számoljon ezzel.Meg van az ilyen anyákról a véleményem..
2023. márc. 31. 09:17
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
19#-es vagyok. Még annyit szerettem volna,hogy nem szülés utáni depresszió és azért van ez?:( Én a helyedben kérnék rokon vagy bárki segítségét,aki éjszaka átveszi,foglalkozik vele,de akkor is megkapja legalább amire szüksége van.
2023. márc. 31. 09:27
 23/43 anonim ***** válasza:
71%
21,de meg az,hogy uvolt a gyerek es o elalszik az uvolto gyerek mellett,mert nem tud mast csinalni...nekem is vezet a ferjem ,mellette kemeny fizikai munkat vegez 12 oraban.ket gyerekem van,az egyik 11 honapos.ott a haztartas,a kert amit egyedul csinalok.megsem volt olyan soha,hogy orditani hagynam a kicsit,mert en faradt vagyok...pedig volt mar nalunk betegseg,fogzas,mozgasfejlodes,szeaparacios szorongas,amikor is nem aludtunk ejjeleket..
2023. márc. 31. 09:32
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

A kornyezetemben enazt latom, hogy lelkileg talan meg megterhelobb azoknak, akiknel nem az elso gyerek ilyen letehetetlen, tobbemberes, siros. Mivel az elso nem ilyen volt, kozvetlenul van mihez hasonlitani, es hozzajohet az ,,errol nem volt szo“-gondolat is, mig hogyha az elso gyerek ilyen, ott meg tobb energia is van, mert nem kell masikra figyelni, es 0-24-es osszehasonlitasi alap sincs, csak max az, hogy a baratok vagy csaladtagok mit meselnek.

Nalunk ugy oldodott vegul meg, hogy rajottem a tejfeherjeerzekenysegre, es hogy gyakran sokszor kellett szoptatni, akar napi 25x is, vagy meg tobbszor, illetve nagy volt a testkozel-igenye. Utolag Adamo-hintat vennek, mert az eros rugozas megnyugtatta, illetve nala is vettemvolna babafeszket, csak akkor meg nem volt ilyen, valamint a feherzajt is sokkal elobb bevethettem volna.

Biztos, hogy nem a semmiert sir, csak nagyon frusztralo, mikor nem birsz rajonni, hogy miert. Lehet barmilyen erzekenyseg, allergia, szenzorossag (az en gyerekem pl. nagyon sirt a megnyitott csapbol folyo viz hangjatol).

2023. márc. 31. 11:15
 25/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,úgy látszik kezdünk nagyon elkanyarodni az eredeti kerdestol,a kifejezett keresem ellenére sem. Sajnálom,hogy ennyire nem veszik figyelembe,hogy mire vagyok kíváncsi. Ez nem az a kérdés,van épp elég ki a véleményetek a sírni hagyások kérdés. Oda írjatok.

Aki azt írta,hogy azóta,hogy édesanya,nem ítélkezik,én is így érzek. Nem látsz bele a másik helyzetébe,soha. És röpködtek is az olyan megjegyzések,hogy razarom az ajtót, édesen alszok,orvos látta már..ha elolvastatok volna (értőn) és empátiával,nem atugorva és ítélkezve,akkor nem lenne itt ennyi komment.

Nagyon sajnálom,hogy a kérdésemre csak egy pár embernek sikerült válaszolni. Tovabbra is jöhetnek válaszok, a KÉRDÉSEMRE.

2023. márc. 31. 11:27
 26/43 anonim ***** válasza:
74%
Es ezt hogy akarod kivitelezni?ha 10 ember azt mondja káros akkor nem hagyod sirni,ha 11 azt mondja,hogy nem karos akkor hagyod sirni?mi ertelme ennek a kerdesnek is?
2023. márc. 31. 11:43
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező sokan segítségként írták,amit írtak,én is,pont amiatt,hogy megoldást találj erre,hogy mi lehet a baj úgy,hogy közbe se te nem mész tönkre és a pici is megkapja a törődést. Az nem megoldás,hogy ráhagyod, jó az úgy és felméred vajon lesz e kàra belőle vagy sem,lehet itt 5 embernek nem volt, másik 5-nek igen és nálatok is lesz,ez megnyugtat majd?:/ Megoldani több értelme lenne. 24 is tök jókat írt, amellett igaza is van,akinek az első is többemberes baba tényleg könnyebb a második,nem lepődik meg már ezen. Segíteni szeretnénk és nem bántani. 19# voltam
2023. márc. 31. 11:51
 28/43 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező remélem nem lesz gyereked soha ha már most azon gondolkozol hogy majd hagyjam sírni a babámat vagy nem? Ez nem így működik.Aki gyereket vállal azzal azt is vállalja hogy lesznek kemény időszakok többek közt hogy lehet hogy alig fogsz aludni mert lehet hogy kb állandóan űvölt a gyerek,de ez nem azt jelenti hogy ok nélkül sír ha sír egy kisbaba annak mindig oka van csak sok anyuka lusta arra venni a fáradtságot hogy kiderítse és kitapasztalja hogy mi a baja a babának inkább rácsukja az ajtót Valószínül nem fog tetszeni amit le írtam de hát ez van.
2023. márc. 31. 11:53
 29/43 anonim ***** válasza:
58%
28 mar van gyereke a kerdezonek 5 hetes es hagyja sirni es o alszik mert faradt.
2023. márc. 31. 11:54
 30/43 anonim ***** válasza:
64%
Csodálatos az ilyen anya
2023. márc. 31. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!