Tényleg csak az számít sírni hagyásnak ha minimum fél órát sír tök egyedül és így alszik el?
Nem. Ha sír a gyerek, nincs halaszthatatlan mas dolgod (pl. nagytesó fenekét törlöd, wc-n ülsz, másik gyereked mented veszélytől; de hazimunka nem ide tartozik) és mégsem a gyerekkel törődsz, az sírni hagyás. A mindent végigpróbaltál, és tovabb zokog ankarjaidban , az nem sírni hagyás.
Ha direkr húzod az időt, hogy mikor mész oda hozzá, az sírni hagyás.
Mit kell ezen ennyit spekulálni jóég!!!!!!!! Ne hagyd sírni. Pont. Nem kell példákat gyártani, meg perceket számolni...
2esnek igaza van.
Ha semmilyen módon nem reagálsz a sírására, azzal okozol gondot.
Én is volt, hogy nem rögtön ugrottam, mert ültem a vécén, vagy elmostam még azt az egy kanalat, vagy megmostam a fogam, mert már nekikezdtem. De szóltam hozzá, hallotta a hangom.
Az altatásnál is vannak fokozatok már egészen picike korától, ha azt akarod, hogy egyedül aludjon. Először minden felsírásra bemész. Aztán vársz 1-2 percet, majd bemész hozzá, és megnyugtatod. Aztán 5 perc múlva mész csak be megnyugtatni és így tovább. Hogy tudja ott vagy, törődsz vele, de most alvásidő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!