Nem ülhet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
9 hós kislányom nem ülhet. Az orvos,védőnő stb hogy ne ültessem. Nem tudtam,hogy az is ültetés ha egyedül ül,de én raktam le. Mindenhol csak azt mondták nem szabad kitámasztani,kipárnázni. Pár hete szokott ülni. Az ölemben,játéknál stb. Nagyon szereti. Most teljesen megvagyok lőve. Nem kúszik még előre és erre fogja mindenki. 7-8 hósan még nem ült meg egyedül. És akkor sem kúszott,mint a legtöbb baba.
Úgy sajnálom szegényt. Nekem is így sokkal nehezebb. Szinte lehetetlen küldetés.
2023. febr. 21. 15:39
11/13 anonim válasza:
10-es: én ugyan nem pontoztalak le, de így belegondolva, leteheti hanyatt is, és forduljon nyugodtan hasra magától, ekkora korban az egy fél pillanat.
(6/9 voltam)
12/13 anonim válasza:
11: naivan ez magától értetődik, mivel már forog. 🤷
13/13 anonim válasza:
Szerintem oly mindegy,hogy hasra vagy hanyatt teszi. Ne rugózzunk már ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!