1,5 éves babám rosszul lépett tegnap, azóta biceg, a doki azt mondja várjunk, mit csináljak?
Én bevinném. A legrosszabb, ami történhet, hogy feleslegesen mész be. Ha tényleg sérült, akkor pár nap sántikálás jó sokat ronthat rajta.
Nekem egyszer a térdem tört el és orvos mondta röntgen alapján, hogy semmi baja. Törött térddel jártam iskolába. Tudtam járni. Aztán évekig műtögették mire helyrejött, mert konkrétan a harmada le volt törve a térdkalácsomnak.
Lehet, hogy csak emiatt a rossz tapasztalat miatt, de én inkább lennék túl óvatos, ha a gyerekemről van szó.
Basszus 1 röntgentől semmi baja nem lesz...vidd be. Biztos megrándult vagy kificamodott. Nekem csak ficam volt,mégis begipszelték..
Traumatológus mondta,vagy csak háziorvos? A háziorvosnak nincs röntgenszeme!
Pontozz csak le 82%-os, de tapasztalatból beszélek!
Egész gyerekkoromban csetlettem botlottam, mert az első boka bicsaklás után úgy megnyúlt a szalag, és úgy meggyengült a lábam. Ha már akkor röntgenezik, és segítenek, nem csak begipszelik 4 évesen mikor már szakadt is, akkor lehet nem itt tartanék.
Műteni kellett 14 évesen.
Mostanság 30 évesen kezdett el újra gyengülni a szalag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!