Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha túl virgonc...

Mit csináljak ha túl virgonc a babánk? Hagyjam tapasztalja meg hogy baj lesz ha ennyit ugrál?

Figyelt kérdés
Mindig beüti magát , mindig ugrál és szállna ki a kocsiból, 1 másodpercre sem lehet ott hagyni egyedül, bekötöm becsatolom és tépi le magáról
2023. jan. 13. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Mennyi idős?

Egyébként míg nem írtál konkrétumot, meg ne próbáld, mert nagy baj is lehet belőle.

Van játszószőnyeg, amit körbe lehet keríteni. Más sem hagyja őrizetlenül fél percre sem. Fél szemed mindig legyen rajta. De ne kösd le állandóan, ha valami dolgod van a lakásban.

Leírtam mit tegyél: játszószőnyeg... Minden baba 7-8 hónapos korában "virgonc".

Írd le légyszi, mennyi idős, mert így nehéz tanácsot adni.

2023. jan. 13. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Tedd be egy elkerített,bababiztos szobába. Ott virgonckodhat. Én is úgy csináltam. Közben meg tudtam csinálni minden házimunkát. Ő meg elvolt a szobájában.
2023. jan. 13. 14:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én hagytam felfedezni, néha beütötte magát de nagyon hamar megtanult vigyázni magára.

Pl. Bemászott a kisasztal alá, felemelte a fejét és beütötte, ezt kb 3szor eljátszotta, utána tudta h figyelni kell. Most lesz 10 hónapos, már nagyon ritkán üti be magát bárhova is, már látszik rajt hogy figyel.

2023. jan. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!