Miert csinalja?
Figyelt kérdés
Fiam ma kezdte csinalni,hogy kotor a szajaban,es az ujjat egesz ledugja a torkaig.persze üklődik tőle.o pedig csak nevet rajta,es folytatja.
Engem meg a frasz kerulget.
Masnak is volt ilyen?
9 honapos.
2023. jan. 30. 21:15
1/8 anonim válasza:
Igen volt, bár szerintem hamarabb. Nem kaptam tőle frászt. Legalább megtanulja a határait.
2/8 A kérdező kommentje:
Jo,annyira en se kapok hulyet tole,de azok a hangok amiket kiad kozben ijesztoek 😅
2023. jan. 30. 21:23
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso bocsanat,hogy mifelenk ug basznaljak ezt a szot,hogy üklődik...nem elek magyarorszagon.nem kell belekotni mindenbe.koszi.
2023. jan. 31. 04:50
6/8 anonim válasza:
Nekem csak májusban születik a babám de ezen a kérdésen felnevettem mert olyan cuki lehet :)
Csak felfedez szerintem, rácsodálkozik hogy miket tud.
7/8 Valami Debil gyerek válasza:
Nekem egyszer kisöcsém csinélta ezt, aznap kezdte és addig csinálta míg elhányta magát, többet nem is csinálta.
8/8 anonim válasza:
#5 én nem a 4es vagyok, de nekem hasznos volt, hogy leírta, hogy öklendezik, mert ahogy te írtad, én úgy nem ismerem a szót, de semmi bajom nincs azzal, ha másképp használod, legalább tanultam valami újat. De elsőre nem tudtam, mire gondoltál alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!