Mely női nevek "cigányosak" de még vállahatóak nektek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 02:55
11/18 anonim válasza:
Mifelénk azt tapasztaltam hogy minél nőiesebb, hercegnős, különleges, külföldies hangzású neveket preferálják.
Pl.:Dzsesszika, Dzsenifer, Vanessza, Lilien, Tifani, Cintia, Briána, Ájlin, Sztefáni, Amanda, stb.
Amit én még vállalhatónak tartok, azok amiken nem üt át annyira a külföldi átírás: Liliána, Amira/Amina, Zara, Amanda.
12/18 anonim válasza:
Arabella, Dzsesszika, Dzsenifer, Vanessza, Zsaklin, Zafira, Donatella
14/18 anonim válasza:
Amanda, Apollónia, Erzsébet, Alexandra, Izabella, Linett, Jázmin, Zoé, Tünde(cigánylányok a közelben), de szerintem vállalhatóbbak, mint a Dzsenifer.
15/18 anonim válasza:
Kiara, Tiána, Vivien, Vanessza, Klaudia, Lara
16/18 anonim válasza:
Melani, Lejla, Amanda, Ariana nekem tetszenek.
17/18 anonim válasza:
Sokan írták a Zsaklint, hát, ha ezt olyan ember hallja/látja, aki magyarul és angolul is beszél, annak nem tetszene. Legalábbis nekem ennyi magyarosítás már fáj. A Jacqueline inkább francia eredetű, ez már nagyon le sarkított. Hangzásra amúgy nekem is tetszik, és gyönyörű név lenne, de nem Zsaklin-ként. Így elveszti a varázsát :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!