Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ilyen piti dolog csak engem...

Ilyen piti dolog csak engem zavar?

Figyelt kérdés

A covid óta írtózom màs testnedveitől és a piszoktól.

Erről még írni is kellemetlen.

Apósom elég egyszerű ember, messzebbről jár hozzànk és nem egyszer láttam már a kertünkben tevékenykedve pisilt is a sarokban. (Amikor a házban belépbe szinte egyből mosdó fogadja... Hát nem sokszor láttam használni őt..) Mivel 2 kisgyerekünk van ezt nagyon gáznak érzem, már a férjemet "ráküldtem", hogy erről állítsa le, mert nem a húgyban akarunk labdázni, de nem tudom leállt-e.

Tegnap nálunk járt és amikor belépett a házba, kinti tevékenykedés (szerintem pakolás) után, azonnal megtörölte a párás szemüvegét a babatakaróba, szó nélkül. Nyilván egy szemüveg nem piszkos, de a keze tuti nem volt tiszta.

A babadolgokhoz itthon csak tiszta kézzel nyúlok mindig így ezen fennakadtam, de nem szóltam róla.

Csak én akadok ezeken fenn?

tegnap 12:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%

Nem csak te.

A pisi a sarokba még no kisebb gond, de az, hogy a babatakaroba törli a szemüveget hat az azért nem normális.

Meg ha tiszta is lett volna a keze akkor sem illendo.

tegnap 12:25
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem egy szemüvegen is megtalálhatóak azok a koszok amik a kezén, meg egy kinti ruhán.

Szemüveges vagyok. Ha pl itthon, magamat elengedve egy erőteljeset tüsszentek csupa nedv tud lenni a lencsém.

Egy kinti séta után poros a lencse...

Meg apósodat elnézve kitudja hol és mibe törölte előtte azt a szemüveget.

Legközelebb ha látod a kertben pisilni, nyugodtan menj oda hozzá és ott, abban a helyzetben szólj rá.

tegnap 12:32
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Én nem is vagyok háklis kisebb koszra vagy ilyesmi, de én a gyereket sem pisiltetem az udvaron, beviszem wcre. Amíg nagyon kicsi volt, a bilit vittem ki neki, de azt is bevittem.

A szemüveg meg no komment, ha semmit nem találok, előbb törlöm a pólómba a szemüvegem. Szerintem ezek ilyen proli dolgok, amik nem azért gázosak, mert nem lehet kimosni a takarót vagy ilyesmi, csak normális ember nem csinál ilyet.

tegnap 12:32
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok tisztaságmániás, de ez kiverné a biztosítékot.
tegnap 13:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a férjedet kell ráküldeni, hanem neked kell megkérni, hogy ne csináljon ilyeneket. Gondolom csak a háta mögött mersz intézkedni.
tegnap 16:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kertbe hugyozást én is utálom. Nem is csinálok már semmit a kertben miután láttam hogy ott hugyoznak a párom apjáék. Lehugyozta a füge fámat a kis aranyos. Egyem majd a húgyos fügét meg nyúlkáljak a húgyos fűben ha gazolok.

Rohadna le a.... Mint valami kóbor kutya.

Mondjuk én a házba már nem engedem be. Egyszer nézett szét, sáros cipővel nyugodtan felment minden a szőnyegre, alog akarta levenni a cipőjét.. a zoknuja se volt tisztább..

Csak kint tartózkodhat. Nem akar ordibálást a parom se így nem hívja be.

tegnap 16:13
 7/17 anonim ***** válasza:
97%
BASSZUS! Hogy a drága jóistenbe élhetnek ekkora parasztok?
tegnap 16:22
 8/17 anonim ***** válasza:
62%
ret kek .
tegnap 16:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te, én is ki tudok ezeken borulni, nálunk apòsom szintén brutál igénytelen, férjem már figyelmeztette, hogy otthon retkeljen, ő pl mikor itt van és sz@rik még a wc deszkát is össze keni!!! És ùgy hagyja!!! Na, nekem az volt az utolsò csepp a pohárban. Szòltunk neki miatta, termeszetesen megsértődött én meg érezzem magam sz@rul, mert mertem szòlni, jò hír, hogy azòta csak pisilni szokott itt 😃
tegnap 16:58
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
😃😃😃
tegnap 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!