Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog vagy csak engem zavar?
Figyelt kérdés
Hát nem is tudom hol kezdjem el, tehát egyűt vagyok egy lánnyal 7 honapja azelőtt is ismertük egymást de nem barátkoztunk nem volt baráti kapcsolat, és hirtelen egy kiránduláson jöttünk össze, jól meg voltunk vagyunk idáig is úgy ahogy, a csajnál többen is próbálkoztak előttem a haverok de nem jött össze senkinek, azt mondja a barátnőm hogy nem fogta meg úgy egyik sem,én nem is próbálkoztam mert akkor valamiert nem jött be, és mondta hogy valamiert ő sem vonzódott hozzám és nem tetszettem, de volt egy akihez vonzódott és beszélgetek is egy rővid időt ( írogatva)addig amíg meg tudta hogy milyen mert hazugságokat mondod róla stb próbálta pletykálni, ismerem a srácot és távolabbi haverom most már nős, és az zavar hogy vonzódott hozzá és nem tudom hogy ez az érzes most ugyan az vagy nem ő azt mondja hogy nem hogyan tudnám ezt meg? Elnézést kerek ha nem tudtam jól ki bontani a témát 18/fokt. 9. 11:28
1/6 anonim válasza:
Ugyan már,kit érdekel, hogy mi volt egy éve!?
2/6 anonim válasza:
A múltra való féltékenység elég baj.
Főleg úgy, hogy fiatal vagy. Ha mondjuk 40 évesen kezdesz kapcsolatba ahol az új párodnak ex-férje van és tőle gyereke akkor mi lesz?
Te is leszel valakinek az exe.
3/6 A kérdező kommentje:
2 hát igen ebbe igazad van én is el szoktam ezzen gondolkodni, már én is vagyok valaki exe xd, de nem volt semmi köztűk a lánynak nem volt még senkie sem, csak az zavar hogy neki akkor tetszet s vonzotta, s én őtt nem, de még is velem ált meg és azzon vagyok fönt akadva hogy mivan ha még mindig vonza és tetszik neki :D lehet hűlyen fogom fel..
okt. 9. 13:44
4/6 anonim válasza:
Ha még mindig tetszene neki, akkor nem jött volna veled össze. Az ember általában azzal jön össze, akihez vonzódik, szóval szerintem engedd el az aggodalmaidat, és inkább örülj neki, hogy most már te jössz be neki. A haverodnak meg felesége van, ahogy kivettem, úgyhogy pláne nem kéne aggódnod, nem lesz közöttük már semmi
5/6 A kérdező kommentje:
Igen igazad van köszönöm a válaszod meg nyugtató!
okt. 10. 00:08
6/6 Senior Séf válasza:
"és az zavar hogy vonzódott hozzá"
Van egy rossz hírem, kérdező. A levegőbe, amit beszívsz, ma legalább 11 milliárd ember fingott bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!