Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog az, hogy anyám...

Normális dolog az, hogy anyám mindenbe bele szól meg le szól engem és úgy kezel mint egy gyereket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyámmal élek, nincs magánéletem mivel nem engedi, tiltja, hogy elköltözzek otthonról. Bármi amit teszek az sosem jó, mindig mindent titokban kellett/kell tennem pl:régebben pizzát rendelni,mert azt is tíltja, de már arról is lemondtam/ha össze jöttem valakivel azt is titkoltam. Jelenlegi párommal is 3 hónapig titkoltuk a kapcsolatunk, lassan 3 évesek vagyunk. Lenézi aki nem tanult ember, azaz nincs diplomája, mert neki van -.- Nekem két szakmám és egy érettségim van és persze van fix állasom is évek óta mégis lenéz. Sosem kértem ki a tanácsát, mert csak lenézően okoskodik velem/ pl ha jó kedvű vagyok vagy boldog valami miatt azt is leszolja. Neki mindig akkor feleltem meg amikor nincs senkim, melózok és otthon ülök :( 39 vagyok, anyám 65. Hozzá teszem semmi gondja rám, önellátó, önfentartó vagyok! Sokszor úgy érzem azt várja, hogy egyszer meghaljak és megörökölheti az életem során összegyűjtött pénzem, mert ugye azt is korlátozni akarja mindig, emiatt kell vennem dolgokat titokban. Annyira vágyom egy saját életre amit lehet sosem kapok meg csak öreg koromra.
2022. aug. 13. 21:46
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi idősen mi az , hogy megtiltja az elköltözést? Azt csinálsz, amit akarsz, ugye tudod? Nagyon gyerekes vagy, pedig a korod nem indokolja ezt.
2022. aug. 13. 21:49
 2/41 anonim válasza:
97%
Állj a sarkadra és mondd, hogy elköltözöl. Nem hiszem, hogy bezárja az ajtót kulccsal. Vagy amikor nincs otthon pakolj össze és menj, ez nem normális.
2022. aug. 13. 21:49
 3/41 anonim ***** válasza:
95%

Itt a gyakorin ez teljesen nomális. Amúgy nem.

Nem hiszem, hogy reaális eszköze lenne téged feltartania.

2022. aug. 13. 21:51
 4/41 anonim ***** válasza:
94%
Nem fog megváltozni. Nyilván nem akarja, hogy elmenj, mert akkor egyedül maradna.
2022. aug. 13. 21:51
 5/41 anonim ***** válasza:
97%
Miért félsz ennyire tőle..?
2022. aug. 13. 21:56
 6/41 A kérdező kommentje:
5-ös,mert lelki terrorban tart
2022. aug. 13. 22:06
 7/41 A kérdező kommentje:
1-es, mindig otthon van,nincs élete,egy féltesóm már öngyilkos lett itthon 19 évesen.
2022. aug. 13. 22:08
 8/41 anonim ***** válasza:
91%
Az durva! Akkor viszont lécelj le!
2022. aug. 13. 22:09
 9/41 A kérdező kommentje:
4-es,de ha ennyire azt szeretné,akkor miért viselkedik velem így egész életembe,meg pl mosógépet sem enged vennem,kézzel mosunk...ágyat sem vehetek,az ő gyerek kori 50 éves ágyában alszom.
2022. aug. 13. 22:12
 10/41 A kérdező kommentje:
8-as,igen,ezt a lehetőséget várom évek óta,de ahogy adódik azzonnal lépek ahogy tudok
2022. aug. 13. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!