Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog az, hogy anyám...

Normális dolog az, hogy anyám mindenbe bele szól meg le szól engem és úgy kezel mint egy gyereket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyámmal élek, nincs magánéletem mivel nem engedi, tiltja, hogy elköltözzek otthonról. Bármi amit teszek az sosem jó, mindig mindent titokban kellett/kell tennem pl:régebben pizzát rendelni,mert azt is tíltja, de már arról is lemondtam/ha össze jöttem valakivel azt is titkoltam. Jelenlegi párommal is 3 hónapig titkoltuk a kapcsolatunk, lassan 3 évesek vagyunk. Lenézi aki nem tanult ember, azaz nincs diplomája, mert neki van -.- Nekem két szakmám és egy érettségim van és persze van fix állasom is évek óta mégis lenéz. Sosem kértem ki a tanácsát, mert csak lenézően okoskodik velem/ pl ha jó kedvű vagyok vagy boldog valami miatt azt is leszolja. Neki mindig akkor feleltem meg amikor nincs senkim, melózok és otthon ülök :( 39 vagyok, anyám 65. Hozzá teszem semmi gondja rám, önellátó, önfentartó vagyok! Sokszor úgy érzem azt várja, hogy egyszer meghaljak és megörökölheti az életem során összegyűjtött pénzem, mert ugye azt is korlátozni akarja mindig, emiatt kell vennem dolgokat titokban. Annyira vágyom egy saját életre amit lehet sosem kapok meg csak öreg koromra.
2022. aug. 13. 21:46
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
-z
2022. aug. 13. 22:15
 12/41 anonim ***** válasza:
96%
Ne dramatizáld túl a helyzetet.. azért nem tart fogva, nem? Nem baj, ha otthon van, na és? Fogod a cuccod, odamész az ajtóhoz és kilpsz rajta. A barátod is jelen lehet, ha az segít neked. Cirkuszolni fog, de sebaj.Túléled. Azért terrorizál, mert hagyod.
2022. aug. 13. 22:30
 13/41 anonim ***** válasza:
87%

Nem az, de te már nagylány vagy régen, ideje lenne felnőni!

Ha 3 éve párkapcsolatban vagy, akkor miért nem költöztök össze?

2022. aug. 13. 22:33
 14/41 anonim ***** válasza:
93%

Olyan nincs hogy tiltja a költözést. Nem hiszem hogy neked nincs kulcsod és bezárva tart. Már csak azért sem, mert mint írod, van munkád. Akkor kimehetsz a lakásból, nem vagy a túsza.

Költözz össze a pároddal és vissza se nézz, ne akarj a tesód sorsára jutni. Ne figyelj arra hogy miket mond, rá se nyisd többé az ajtót.

2022. aug. 13. 22:40
 15/41 A kérdező kommentje:
13-as,mert nem egy városban élünk és ahogyan ő él az számomra igénytelen,lomos,egy nagy kutya bent a házban él külön szobával, meg onnan a melóba bejárás nekem elég szar lenne,ő viszont nem költözne nagy városba ahol én lakom. Ennyivel le is lett tudva a dolog sajnos,sokszor nem is érzem, hogy párkapcsolatban lennék és az utóbbi időben nem látom már vele a jövőt, ő meg nem tesz érte hogy jobb legyen, neki úgy jó.
2022. aug. 13. 23:03
 16/41 anonim ***** válasza:
95%
Nem épp normális.
2022. aug. 13. 23:04
 17/41 anonim ***** válasza:
91%

Én is 39 éves vagyok. Lassan 21 éve párkapcsolatában. Nekem soha senki nem szólhatott senki sem az életembe

. Nem értelek hogy te miért engedted.

2022. aug. 13. 23:10
 18/41 anonim ***** válasza:
93%

tudod ki mosna kézzel...

ezen csak orvos segíthet szerintem. és nem anyukának kéne. te hogy leszel önálló, ha egyszer ő elmegy?

2022. aug. 13. 23:18
 19/41 A kérdező kommentje:
Mindig is féltem tőle, viszont nem is ismer,úgy viselkedek ahogy elvárja meg úgy teszek ahogy neki jó,mert utálom h mindig egy semminek néz meg így kerülöm a vitáit meg a sok hülyeségét amivel nem értek egyet.
2022. aug. 13. 23:18
 20/41 A kérdező kommentje:
18-as,full önálló vagyok,magamra főzök,mosok,takarítok,semmi gondja nincs rám,de ezt írtam is... ha elmegy lesz életem
2022. aug. 13. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!