Normális dolog az, hogy anyám mindenbe bele szól meg le
szól engem és úgy kezel mint egy gyereket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyámmal élek, nincs magánéletem mivel nem engedi, tiltja, hogy elköltözzek otthonról. Bármi amit teszek az sosem jó, mindig mindent titokban kellett/kell tennem pl:régebben pizzát rendelni,mert azt is tíltja, de már arról is lemondtam/ha össze jöttem valakivel azt is titkoltam. Jelenlegi párommal is 3 hónapig titkoltuk a kapcsolatunk, lassan 3 évesek vagyunk. Lenézi aki nem tanult ember, azaz nincs diplomája, mert neki van -.- Nekem két szakmám és egy érettségim van és persze van fix állasom is évek óta mégis lenéz. Sosem kértem ki a tanácsát, mert csak lenézően okoskodik velem/ pl ha jó kedvű vagyok vagy boldog valami miatt azt is leszolja. Neki mindig akkor feleltem meg amikor nincs senkim, melózok és otthon ülök :( 39 vagyok, anyám 65. Hozzá teszem semmi gondja rám, önellátó, önfentartó vagyok! Sokszor úgy érzem azt várja, hogy egyszer meghaljak és megörökölheti az életem során összegyűjtött pénzem, mert ugye azt is korlátozni akarja mindig, emiatt kell vennem dolgokat titokban. Annyira vágyom egy saját életre amit lehet sosem kapok meg csak öreg koromra.
ez így van,beletörődtem hogy nekem ez a sorsom,anyám akarta így,lehet ezért is szült hogy legyen egy szolgája,nem tudom,de ha vissza szólok neki akkor le vagyok baszva,mert próbáltam már,nevelő akkoriban plusz a nyakamnak is ugrott meg mondta,h meg akar ölni
2022. aug. 14. 00:41
32/41 A kérdező kommentje:
már bánom hogy feltettem ezt a dolgot,pedig jó pár éve ezen gondolkoztam,sajnálom és elnézést kérek hogy ezzel zavartam a tarsadalmat.
2022. aug. 14. 00:44
33/41 anonim válasza:
Kérdező, ha hagynám, kb. anyám ugyanezt csinálná velem, pedig 11 évvel vagyok fiatalabb vagyok nálad. A saját bőrömön tudom, milyen rohadt nehéz egy ilyen családdal, ha egy normális partnert keresek, nem elnyomót vagy tátott szájút, aki kb. szarni nem tud a párja nélkül. De ha még 39 évesen sincs benned annyi, hogy suttyomban összepakold a cuccaidat és menekülj, ráadásul stabil munkahellyel, örülj, hogy van olyan pasi, akinek ilyen tátott szájúan is kellesz... Mert ha 25 évesen még nem motoszkál benned, hagyján, vannak későn érő típusok, de majdnem 40 évesen bőven van sarad abban, ha stabil állással nem hagytad ott a francba ezt a perszónát...
2022. aug. 14. 03:14
34/41 anonim válasza:
Kérdező: ha pároddal összeköltöznétek, akkor kezdődnének az igazi bajok, a "tisztaság", "rend" és egyéb fogalmaitok eltérnek egymástól és ez örökös konfliktust okozna, elég nagy valószínűséggel...
Újra kell építeni az egész életedet.
Családsegítőhöz nem akarsz fordulni? (nem kell tudnia róla anyádnak) Hátha tudnak valamit, vannak ötleteik lakáshozjutást illetően, bizonyos lehetőségekről hátha tudnak, stb...
2022. aug. 14. 04:43
35/41 anonim válasza:
Egyszerűen nem hiszem el, hogy van ilyen. Keress egy albérletet, pakolj össze és költözz el! 40 éves leszel jövőre, megis úgy viselkedsz, mint egy bepisilt óvodás! Vágysz önálló életre? Senkitől sem fogod "megkapni", saját magadnak kell tenni érte. Meg kell mozdulni, nem sajnáltatni magad, meg itt drámázni, hogy jaaaj, bocsánat, hogy a kérdésemmel zavartam a társadalmat, meg ilyen kiskamaszos hülyeségek. Fogod magad és lelépsz, es nem mondod meg anyádnak, hogy hova. Eut más nem fogja megtenni helyetted.
2022. aug. 14. 05:35
36/41 anonim válasza:
Kellene tudni ahhoz hogy mennyi összespórolt pénz van albérletre (kaució, havonta fizetendő összeg stb).
2022. aug. 14. 07:02
37/41 anonim válasza:
Szóköznélküli már öngyilkosságot is belekever az aktuális meséjébe.
2022. aug. 14. 07:26
38/41 anonim válasza:
Egy anya nem akarja h boldogtalan legyen a gyereke, a tied igen??
A kézzel mosást amúgy elhiszem, nekem is vannak ilyen rokonaim, akik ennyire mazohisták..Ha igaz a sztori, szerintem ennél a pontnál kell elkezdeni a változást.
A mosógépnél. Nem követelheti h te is kézzel moss, úgyhogy mondd meg neki, hogy ő nyugodtan mosson csak, de jövő hónaptól te venni fogsz egy mosógépet és be is kötteted.:) Ez az első lépés....szóval kezdj el böngészni, válassz egy energiatakarékost(!) és rendeld meg . Aztán majd szép lassan alakul a többi....
2022. aug. 14. 08:17
39/41 anonim válasza:
Szóval a pasid egy szerencsétlen, akinek ez így kényelmes, és tuti nem tervez veled komolyan, anyád meg egy despota. Hagyd a fenébe mindkettőt. Ennél még egy munkásszálló is jobb
2022. aug. 14. 08:24
40/41 anonim válasza:
Úgy 15 évvel ezelőtt kellett volna elhúznod onnan. Most már nem mindegy? Elpazaroltad az életed, mert manipulálható vagy. Gratulálok. Költözz. Most. Szard le mit tilt, mit nem tilt, tűnj el onnan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!