Szerintetek mennyire normális dolog, hogy egy edzőteremben egyszerre 3-4 kutya rohangál fel-alá? Csak engem zavar?
Figyelt kérdés
Kimutattam hogy zavar a jelenlétük, és még rám néztek furcsán.2021. márc. 21. 08:27
1/17 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem normális. Egy edzőterem nem kutyaszálló. Valószínűleg több embert is zavar, hogy miközben edzenézek, ott rohangálnak. Sőt, lehet, van olyan, aki fél tőlük. Szerintem fogjatok össze többen és szóljatok a tulajnak, hogy ez így nem oké.
2/17 anonim válasza:
szerintem is nagyon parasztság, ha nálunk fordulna elő biztos nem járnék oda többet
3/17 anonim válasza:
3-4 az mar tulzas.. de egy multkor is ott rohangalt mig 2 50essel nyomkodtam. Amit nem teszek le sorozat vegen szepen mert kiszakad a vallam kb. Inkabb ledobjuk azt mar.. azert van ott gumipadlo. En szoltam a gazdinak h kosse meg vagy vigyazzon ra mert ha raesik... meg neki allt feljebb. Hulye pcsa. Egyebkent imadom oket jobban mint az embereket, de sztem felelotlenseg egy hardcore terembe zsebkutyat hozni.
4/17 anonim válasza:
Ide is behozta néhány tajparaszt a rühes dögjét, megmondtam nekik, hogy ha még egyszer behozzak, akkor a szomszéd kínai büfében megvan egy napra a hús alapanyag. Azóta nem hozzák.
5/17 anonim válasza:
Kutyabarát vagyok, van is kutyám, ahová csak lehet viszem magammal. Azonban a konditerembe nem. Nem odavaló. Lehet hogy valaki fél a kutyáktól, valakit csak szimplán zavar a jelenléte, de balesetet is okozhat, illetve a kutya is megsérülhet.
6/17 A kérdező kommentje:
Igen, meg az is benne van, hogy odadugják az orrukat más vendég lábához, meg amúgy hullajtják a szőrüket, és a koszos utcás lábukkal osszemaszkalnak mindent, mi is benti cipőben edzünk ugyebár.
2021. márc. 21. 10:57
7/17 A kérdező kommentje:
5ös, örülök hogy te tekintettel vagy másokra, bár minden kutyás ilyen lenne.
2021. márc. 21. 10:58
9/17 anonim válasza:
Szerencsére még sose láttam ilyet. Ezt engedi az terem tulaja? Egyrészt iszonyú kosszal jár, beviszik a sarat, összenyalogatnak mindent, hullatják a szőrt. Másrészt ha valaki épp nagy súllyal guggol (de sok más gyakorlatnál is) és a kutya odaugrik a lába közé azért abból elég durva baleset lehet. Én biztos nem járnék ilyen helyre, ha a panasz ellenére továbbra is beengednék a kutyákat.
10/17 anonim válasza:
Komolyabban kéne fellépni, mert zavaró és veszélyes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!