Mostanában sok gyilkosokról szóló dokumentumfilmet néztem és ezt álmodtam. Ez normális?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy kalapáccsal leütöttem 2 embert és hát, hogy is mondjam, a pincében tüntettem el épp a nyomokat, amikor felébredtem😬
Persze nincsenek ilyen "vágyaim", csak valamiért ezt álmodtam. Tökre megijesztett amúgy.🤷♂️
#Nem tudom miért álmodtam ezt, de fontos megjegyezni, engem is elborzaszt a dolog.
2022. ápr. 23. 21:26
1/22 anonim válasza:
Mostanában sok gyilkosokról szóló dokumentumfilmet néztem és ezt álmodtam. Ez normális?
Valasz:
Mostanában sok gyilkosokról szóló dokumentumfilmet néztél és ezért ezt álmodtad. Ez normális.
3/22 anonim válasza:
De ugye azért lementél a pincébe megnézni hogy valóban csak álom volt?! :)
4/22 A kérdező kommentje:
#3 😕Hát.. Én ma már biztos nem megyek le.
2022. ápr. 23. 21:55
5/22 A kérdező kommentje:
De amúgy az álmomban nem is olyan volt a pince, mint amilyen valójában
2022. ápr. 23. 21:56
6/22 anonim válasza:
Akkor lehet az ő pincéjükben történt és nem a sajátodban.
7/22 anonim válasza:
5# még szerencse! 🙂
Azért holnap meglesem a blikket 😃
8/22 anonim válasza:
Akkor lehet hogy nem is a saját pincéd volt a bűntett helyszíne...lehet valamelyik áldozaté :)
9/22 A kérdező kommentje:
Jólvagytok már na, nem fogok tudni aludni miattatok. Megint rémálmom lesz.
2022. ápr. 23. 22:06
10/22 anonim válasza:
Hát b*szki akkor nem kellett volna ilyen kérdést kiírnod. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!