Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mostanában sok gyilkosokról...

Mostanában sok gyilkosokról szóló dokumentumfilmet néztem és ezt álmodtam. Ez normális?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy kalapáccsal leütöttem 2 embert és hát, hogy is mondjam, a pincében tüntettem el épp a nyomokat, amikor felébredtem😬

Persze nincsenek ilyen "vágyaim", csak valamiért ezt álmodtam. Tökre megijesztett amúgy.🤷‍♂️

#Nem tudom miért álmodtam ezt, de fontos megjegyezni, engem is elborzaszt a dolog.
2022. ápr. 23. 21:26
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Már megint...

Épp álltam a boltban, amikor belépett egy fura alak. Rögtön a pénztárhoz ment, én gyorsan kapcsoltam és kiszaladtam a boltból. Később fegyverrel a kezében jött ki, én visszamentem a boltba.

Utánna az ablakból néztem végig, ahpgy idegesen lelő mindenkit, akit csak talált az udvaron.

Hogy milyen szép álmaim vannak nekem...

2022. máj. 2. 05:02
 22/22 anonim ***** válasza:

13#

“”Hidegvérrel agyonver 2 embert, de a pincében lemenni nem mer :)””

Végem van XDDD

2022. máj. 24. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!