Akiket én ismerek és tudom hogy jár/járt már prostinál, azok inkább nagyon visszahúzódóak, és ezért az ismerkedés náluk nehézkes helyzet. Van, aki annyira szorong már a gondolattól is, hogy meg kell ismerkednie valakivel, hogy számára egyszerűbb, hogy fizet és le van tudva. Én nem helyeslem ezt a hozzáállást, de nem az én dolgom és nem szólok bele.
Azt viszont nem értem, hogy jön ide a megalázás meg a beszólogatás. Te ezt tapasztaltad?
2022. ápr. 17. 15:57
2/72 anonim válasza:
Senkit nem érdekel hogy kivel fekszel le.
Ha neked így jón csak össze vagy épp két nő közt vagy az mindegy.
Tégy ahogy jól esik, csak egyszer élsz.
A nőkre meg ne hallgass, ők nem tudják hogy milyen az mikor nem tudnak szexelni.
2022. ápr. 17. 16:06
3/72 anonim válasza:
Ha hiszed ha nem a prostiknak is van önérzetük, ha nem viselkedsz normálisan elhajtanak a csába.
2022. ápr. 17. 16:20
4/72 anonim válasza:
Szerintem főként alacsony önbizalmú, pattanásos, kolbásszagú, naponta sört vedelő kövér férfiak vesznek igénybe ilyen szolgáltatásokat, akik senkinek sem kellenek... 🤷♂️🤷♂️ Szánalmas...
2022. ápr. 17. 16:22
5/72 anonim válasza:
#4: Azt te csak hiszed!
2022. ápr. 17. 16:25
6/72 anonim válasza:
4. Persze ha azzal szexelsz akivel csak akarsz akkor nyilván lenézed a másikat. De ez nem így van minden társadalmi osztálynak megvan a maga prostija. Hiszed vagy se, nem csak a lúzerek járnak prostihoz!
2022. ápr. 17. 16:26
7/72 anonim válasza:
Utolsó tipikus esete az olyan nőnek akinek fényesre nyalja a seggét az élet...
8/72 anonim válasza:
Igen, járnak normális férfiak is.
9/72 anonim válasza:
Nah a kövér lúzer szalámiszagú incelek betámadtak, lepontoztak.. Jujj mi lesz!!! 😱😱😱
2022. ápr. 17. 16:27
10/72 anonim válasza:
9. Üldögélj csak nagy boldogan hogy neked bejött az élet. Való igaz hogy sokan irigyelnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!