Normalis ferfiak is jarnak prostitualthoz vagy csak az undorito pofatlak barmok?
Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok? Vagy ha nincs esetleg egy velemenyt kernek hogy hogyan gondoljatok ezt.
Normalis alatt azt ertem, aki nem probal megalazni, nem szologat be,igenyes, es normal szexet akar.
2022. ápr. 17. 15:50
31/72 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy egy nőnek sem kötelező ezt csinálni. De aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megb..
32/72 anonim válasza:
Többségében normálisak járnak prostihoz (lakásos, rosszlányokra gondolsz elsősorban?!) az útszéli krvák ideje már leáldozott, mióta elterjedt az internet.
Csak az "alja" jár útszéli csajokhoz.
33/72 anonim válasza:
És szerinted ki a f.szt érdekel, hogy te kit nézel le és kit nem? Én meg az ilyen álszent fapinákat nézem le.
34/72 anonim válasza:
29. Azért vagyok ostoba mert nem fáj hogy olyan lényeknek (nők), akik csak fájdalmat okoztak nekem, pénzért fájdalmat okozhatok?
35/72 anonim válasza:
Hujujj, jajjj, támad az incelsereg!!! 😱😱🤣🤣😂😆 FEDEZÉKBE!!!
36/72 anonim válasza:
Nos megsúgom aki prostihoz jár az pont nem incel. Lásd szó jelentése.
37/72 anonim válasza:
36: Igazad van, nem incel. Szánalmas. 🤷♂️🤷♂️😆😊
38/72 anonim válasza:
Nos szerintem itt te vagy a szánalmas. Az mindenkinek a magánügye, hogy mikor és kivel szexel, nincs jogod ítélkezni.
39/72 anonim válasza:
Egyébként nem értem mi is a problémád. Apucid fêlrekefélt egy prostival, mert egy nulla vagy az ágyban?
40/72 anonim válasza:
38: Pénzért? Gáz.. Sokkal kevesebb energiába telne ha szereznétek egy barátnőt. Csak aztán nehogy kiégjetek a lelketlen üres szexben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!