Ha valaki prostituált volt valamikor miért utasítják el a munkaadók ha jelentkezik egy normális munkahelyre?
Figyelt kérdés
Létezik egyáltalán olyan hely ahol hajlandóak foglalkoztatni egy ilyen embert?2021. nov. 6. 19:25
1/8 anonim válasza:
Annyira közismert volt, hogy minden munkaado ismeri? Na neeee!
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg ott látsz korrelációt, ahol nincs. A prostik 99,999999999%-a C-betűs. Esélyesen emiatt utasítják el. A munkáltató esélyesen nincs tudatában annak, hogy mit csinált az illető 40 évvel korábban. Attól viszont jogosan tart, hogy végigkéseli az egész céget, ha nem adnak cigit.
3/8 anonim válasza:
Ez is egy skatulya,jogos vagy nem jogos ezt döntse el mindenki.Aki prosti volt az nem szokta nagy dobra verni eleve olyan helyre veszik fel ahova örülnek ha találnak embert.
4/8 anonim válasza:
A munkaadót leginkább az iskolázottság és a szakmai előélet szokta érdekelni. Már ha nem segédmunkásnak jelentkezik valaki. A prostituáltak jó része szerintem nem 2 diplomás, és a 10 éves luk az önéletrajzban sem biztató.
5/8 anonim válasza:
Jó forgalmat bonyolíthatott a hölgy ,ha mindenki ismeri. De én alkalmaznám ,ha más munkára vágyik és egy betanított munkára volna esze ,akarata. Nem zavarna ki mindenki járt benne.
6/8 anonim válasza:
Nem kell beírni ezt a munkát az önéletrajzba. :D
7/8 anonim válasza:
Ez a gyakori automatikusan generált beugrató kérdése!
8/8 anonim válasza:
En nokent felvennelek,ha latnam,hogy alkalmas vagy a posztra,ha epp keresnek szemelyi asszisztenst.
A mumkaadok a munkatapasztalatot akarjak. Ami nekem nincs,mert mas volt eddig a munkad.
Ingatlankozvetitonek jelentkezz: ott a talpraesettseg,onallosag es emberismeret elony!! Ott elonynek kellene lennie a prosti munkatapasztalatnak,mert az is ertekesites. Ha a fonok ezt nem latja,akkor nem lenyeglato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!