Normalis ferfiak is jarnak prostitualthoz vagy csak az undorito pofatlak barmok?
Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok? Vagy ha nincs esetleg egy velemenyt kernek hogy hogyan gondoljatok ezt.
Normalis alatt azt ertem, aki nem probal megalazni, nem szologat be,igenyes, es normal szexet akar.
2022. ápr. 17. 15:50
21/72 anonim válasza:
#17 Egy diplomám van, gépészmérnök vagyok, magyarul és angolul beszélek. Most egy autóipari multinál vagyok termeléstámogató mérnök. Abban igazad van, hogy a bruttóm meg van egy millió ügyeleti pótlékkal együtt. Amikor jártam a környező országokat (Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Románia, Ausztria), akkor egy japán cég gyártógépeit telepítettük, illetve karbantartottuk/kalibráltuk különböző gyárakban. Most is ilyen gépekkel foglalkozom. De nem kötelező elhinni. Amúgy ez már 12 éve volt.
22/72 anonim válasza:
én nem ítélem el, mindenki saját maga tudja, mennyiért és kivel akar szexelni.
Én normálisnak tartom magam, de pénzt nem adnék szexért, viszont olyan csajjal voltam már, akiről tudom , hogy elég heves vérmérsékletű és nem veti meg a férfiakat.
24/72 anonim válasza:
23. Ők meg elkérik érte a pénzt!
Amúgy ez mit fáj neked?
25/72 anonim válasza:
24: Nektek a nő csak egy tárgy, amibe üríteni lehet.
26/72 anonim válasza:
24: A nőknek fáj, mert szexbabának használjátok őt. Pedig ő is egy érző emberi lény.
27/72 anonim válasza:
#25 azt ugye vágod, hogy bizonyos országokban az állami támogatás van erre például a fogyatékos esetében?
28/72 anonim válasza:
25. Hát inkább ez minthogy szüzen haljak meg. Persze titeket nem fenyeget ez a veszél. Könyü észt osztani mikor franko életettek van olyan párra amilyet csak szeretnétek. De akinek nincs pin@ja az ezt nem teheti meg.
29/72 anonim válasza:
Hagyni kell vagy troll, vagy olyan szinten ostoba, és korlátolt hogy hiába írsz neki bármit.
30/72 anonim válasza:
Én lenézem az ilyen embereket.. 🤷♂️🤷♂️ Aki meg házasságban él és amellett kurvázik az pedig tényleg süllyedjen el a sárga földig. Ösztönlények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!