Normalis ferfiak is jarnak prostitualthoz vagy csak az undorito pofatlak barmok?
Figyelt kérdés
Van tapasztalatotok? Vagy ha nincs esetleg egy velemenyt kernek hogy hogyan gondoljatok ezt.
Normalis alatt azt ertem, aki nem probal megalazni, nem szologat be,igenyes, es normal szexet akar.
2022. ápr. 17. 15:50
41/72 anonim válasza:
Ezzel ti alacsonyítjátok le saját magatokat.
42/72 anonim válasza:
Nos. Heti átlag 70 órát dolgozom. Nehéz így ismerkedni. De ezt már leírták előttem is kulturáltan csak nem volt füled meghallani. Úgy ítélsz el embereket, hogy fogalmad sincs az életről.
43/72 anonim válasza:
40. “ Sokkal kevesebb energiába telne ha szereznétek egy barátnőt. ”
Nem kelünk a nőnek. (Nyilván mert sz@rok vagyúnk)
Szerinted ha egy életen át nem csak lenézést és megvetést kapnék a nőktöl akkor ilyesmivel foglalkoznék?
K nem egyszerű becsajozni! Az igények a plafont verdesik!
44/72 anonim válasza:
És neked van lelked? Mert amit itt produkálsz az nem éppen lélekre vall. Előítélet, az empátia teljes hiánya, ítélkezés, gúny. Ennyit a lélekről. A prostival szexelésben több lélek van mint benned.
45/72 anonim válasza:
Én a prosti támogatni fog titeket lelkileg? Munka után várni fog titeket? Nem...
46/72 anonim válasza:
Ó és bocsánat, miért is érdekel kivel szexel egy incel és kivel nem?
47/72 anonim válasza:
46: Engem aztán nem érdekel... Egy prosti soha nem fog annyit adni, mimt egy igaz szerelem.
48/72 anonim válasza:
És mi van ha nincs is erre igényünk? De ha van is még mindig jobb, mint a semmi.
Orvos vagyok a belemet kidolgozom, igyekszem jól végezni a munkámat. Úgy gondolom jogom van nekem is a szexhez.
49/72 anonim válasza:
45. De ha nem megyek akkor még ez se lessz. Nőt sz@r pasi ugyanis nem érdemel.
50/72 anonim válasza:
48: Szóval fűvel-fával szexelni van időd, de párkapcsolatra nincs... Érdekes észjárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!