Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normalis ferfiak is jarnak...

Normalis ferfiak is jarnak prostitualthoz vagy csak az undorito pofatlak barmok?

Figyelt kérdés

Van tapasztalatotok? Vagy ha nincs esetleg egy velemenyt kernek hogy hogyan gondoljatok ezt.

Normalis alatt azt ertem, aki nem probal megalazni, nem szologat be,igenyes, es normal szexet akar.

2022. ápr. 17. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
46%
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy egyébként az ér, ha takarítónő volt és csak a lakásom takarította ki?
2022. ápr. 17. 17:50
 62/72 anonim ***** válasza:
74%
#30 Ha rám gondoltál (#16), akkor megnyugtatlak, sosem csaltam meg a barátnőmet/feleségemet. Annál jobban szeretem. Addig jártam kurvákhoz, amíg úgy éltem mint a vándormadár. Lehetett volna barátnőm akkor is, de nem voltam a távkapcsolat híve. Nem túl jó ám egész évben úton lenni, mindig idegen ágyban aludni. Ezért is hagytam ott másfél év után, pedig jól fizetett. Lehet, hogy tényleg ösztönlény vagyok, de sokszor a teljes befordulástól mentett meg egy-egy alkalom. Sosem voltam erőszakos, volt, hogy aktus sem volt, csak orális kényeztetés. Tudod mennyi feszültséget feloldott? Igazad van, mehettem volna bulikba is egy éjszakás kalandokat is keresni? Az jobb lett volna szerinted? Szerintem rosszabb. Így legalább biztosra mentem és olyannál jártam, aki ezt választotta pénzkeresetként. Én sem vagyok rá büszke, de ne nézzük le se azokat, akik ilyen szolgáltatást nyújtanak, se azokat akik igénybe veszik.
2022. ápr. 17. 17:55
 63/72 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen felesleges vele beszélgetni. Egy primitív érzéketlen troll.
2022. ápr. 17. 17:59
 64/72 anonim ***** válasza:
14%
62: Csak aztán nehogy kiégj szexuálisan. Én imádom az incelkönnyeket. 😃😄 Eloltják a szomjamat.
2022. ápr. 17. 18:00
 65/72 anonim ***** válasza:
0%
Na mindegy én megyek innen. Pá!
2022. ápr. 17. 18:01
 66/72 anonim ***** válasza:
0%
Sorry ha bántó voltam..
2022. ápr. 17. 18:03
 67/72 anonim ***** válasza:
100%
#64 múlt időben írtam (#62). 12 éve nem voltam prostinál. 8 éve házas vagyok, van két imádnivaló gyerekünk. Köszönöm, hogy aggódsz értem, de minden rendben van.
2022. ápr. 17. 18:11
 68/72 anonim ***** válasza:
0%
Van itt olyan, aki sajnálja az inceleket ?
2022. ápr. 17. 21:49
 69/72 anonim ***** válasza:
100%
Normálisak is járnak. Egy igényes prosti már rád csapja a telót is, ha idióta vagy.
2022. ápr. 17. 21:52
 70/72 anonim ***** válasza:
13%
Többen írtátok az inceleket. Bevallom, sosem hallottam róla, ezért rákerestem. Nem azért, de aki kurvázik, az hogy lenne incel? Hiszen találnak szexuális partnert. Nem értem, de mindegy is.
2022. ápr. 17. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!