Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normalis ferfiak is jarnak...

Normalis ferfiak is jarnak prostitualthoz vagy csak az undorito pofatlak barmok?

Figyelt kérdés

Van tapasztalatotok? Vagy ha nincs esetleg egy velemenyt kernek hogy hogyan gondoljatok ezt.

Normalis alatt azt ertem, aki nem probal megalazni, nem szologat be,igenyes, es normal szexet akar.

2022. ápr. 17. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
28%

Pénzért szexelni nagyon gáz. Én elsüllyednék a helyükben szégyenemben...

Tipikusan ezek azok a férfiak, akik annyira rondák, vagy elviselhetetlen bunkók, hogy senkinek sem kellenek.

Lehet lepontozni az igazságot.. 🤷‍♂️🤷‍♂️

2022. ápr. 17. 16:30
 12/72 anonim ***** válasza:
28%
Nos nem vagyok kövér, tudtommal nincs szalámi szagom, és másfél millió nettót keresek tehát annyira lúzer sem vagyok. Betámadva sem lettél csak le lett írva az igazság.
2022. ápr. 17. 16:31
 13/72 anonim ***** válasza:
17%

11. Neked aki akkor szexelsz mikor akarsz persze hogy gáz.

De az átlag alatti férfiak nincsenek ebben a helyzetben.

Miért kell el venni tőlük még ezt is.

Könyü f@szal a pin@dban azt mondani hogy más haljon meg szüzen!

2022. ápr. 17. 16:34
 14/72 anonim ***** válasza:
30%
A prostik sem élvezik ezt vegyétek már észre!! Csak a pénzért csinálják, meg mert megszánják a ronda, lúzer, szerencsétlen férfiakat.. Azért legyen már egy kis tartásotok legalább!
2022. ápr. 17. 16:36
 15/72 anonim ***** válasza:
36%
Már bocs de kit érdekel hogy élvezi-e vagy sem. Ez a munkája ezért kap pénzt. Ráadásul ez nem tartás kérdése.
2022. ápr. 17. 16:38
 16/72 anonim ***** válasza:
71%
#4 se alacsony, se pattanásos, se alacsony önbizalmú, se kolbászszagú, se sörvedelő, se kövér nem vagyok, mégis voltam örömlánynál. A karrierem kezdetén (szervizmérnök) jártam Közép-Európát, 2-3 hetente mindig máshol éltem hotelekben. Nagyon ritkán tudtam hazajönni, így egy párkapcsolat nem fért volna bele. Ok, hogy lehet maszturbálni is, de mégse ugyanaz. Amúgy ne útszéli szakadt nőkre gondolj, hanem teljesen normális nőkre. Bevallom, volt hogy zavarban is voltam ez miatt, de ők meglepően jól tudták kezelni a helyzetet. Azóta már munkát váltottam, már van családom is.
2022. ápr. 17. 16:39
 17/72 anonim ***** válasza:
21%
16: Aha ja, meg 3 diplomás vagy és 6 nyelven beszélsz folyékonyan 1 milliós fizetéssel. Na etess mást...
2022. ápr. 17. 16:44
 18/72 anonim ***** válasza:
37%
Én némely prostit sajnálom, mennyi büdös, hónalj és izzadtságszagú, retek férfi fordulhat meg a hálószobájában. Persze nem mindenki, de a többség ilyen.
2022. ápr. 17. 16:47
 19/72 anonim ***** válasza:
75%
Én szégyellném magam: nem kellek senkinek, annak a prostinak ugyanúgy nem kellenék, de a pénzért befogja az orrát és elvisel engem, miközben azon gondolkozik, hogy be kell fizetni a telefonszámlát, meg hogy ezzel a kisp.csűvel tuti senki sem sexel.
2022. ápr. 17. 16:50
 20/72 anonim ***** válasza:
16%
Sőt még lehet erőszakosak is.. A prostik ezek nagy részét nem is élvezi, inkább megszokásból csinálja. De csak mondanám: kedves prostihoz járó férfiak, ti nem vagytok előrébb ezzel, sőt ez nagyon gáz. Süllyedjetek el szégyenetekben!
2022. ápr. 17. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!