Ilyen piti dolog csak engem zavar?
A covid óta írtózom màs testnedveitől és a piszoktól.
Erről még írni is kellemetlen.
Apósom elég egyszerű ember, messzebbről jár hozzànk és nem egyszer láttam már a kertünkben tevékenykedve pisilt is a sarokban. (Amikor a házban belépbe szinte egyből mosdó fogadja... Hát nem sokszor láttam használni őt..) Mivel 2 kisgyerekünk van ezt nagyon gáznak érzem, már a férjemet "ráküldtem", hogy erről állítsa le, mert nem a húgyban akarunk labdázni, de nem tudom leállt-e.
Tegnap nálunk járt és amikor belépett a házba, kinti tevékenykedés (szerintem pakolás) után, azonnal megtörölte a párás szemüvegét a babatakaróba, szó nélkül. Nyilván egy szemüveg nem piszkos, de a keze tuti nem volt tiszta.
A babadolgokhoz itthon csak tiszta kézzel nyúlok mindig így ezen fennakadtam, de nem szóltam róla.
Csak én akadok ezeken fenn?
Tök fura, hogy mindenki apósa a kertben pisil.
És az is, hogy sose mos kezet.
Plusz ha köhög, a szélrózsa minden irányába szórja, mert a kezét se teszi oda, arról a klasszikus balkáni hanghatásról ne is beszéljünk, ami kíséri és felfordul tőle a gyomrom.
A férfiaknál szerintem ez olyan “hív a természet” dolog lehet. Nem tudom. Nekem is gáz kicsit , de nem akarom megbántani.
Azt gondolom, ha magától nem jut eszébe, hogy ez parasztság, akkor hiába szólnék, ennyi idősen nem fog megváltozni.
Hát làtom másnàl is alakítanak.🫤
Amíg élt anyósom addig neki nyugodt szívvel jeleztem mindent, de apósom nagyon sértődékeny, ezért nem szólok + mivel mindig a férjem van kinn vele az udvaron + mert kínos apósommal a pisilésről beszélni. A szemüvegtörlésnél meg először lesokkolódtam aztán meg azt hittem túl reagálom (a család minden ágáról több emberrel összevesztem már a covid óta ilyenek miatt).
Megmondanám apósnak, hogy amíg nem tartja be az alap higiénét nem jön.
A férjemnek ugyanezt, és nem engedném be.
"a család minden ágáról több emberrel összevesztem már a covid óta ilyenek miatt"
Ha tényleg ilyenek miatt, akkor a család tele lehet igénytelen, gusztustalan emberekkel. Ettől rendesen felfordult a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!