Az elmúlt időszakban több helyi fesztiválra/koncertre is és egyre többen kutyákkal érkeznek. Vannak kicsik is nagyok is. Ti vinnétek, illetve mit gondoltok róla? Engem nem zavar, ráadásul a kutyák is nyugodtak csak új dolog és kíváncsi vagyok.
Masok kutyai nem zavarnak, de a sajatomat nem vinnem.
En allatkinzasnak tartom, mert emberi fulnek is hangos egy koncert,buli, de akkor egy kutyanak milyen lehet…
Meg ha latszolag nyugodtan turi is, ketlem, hogy jot tesz.
Én nem szeretem.
legtöbb ilyen hely nem "kutyának való".
Nem zenei, de az Ősök napján látok kutyás vendégeket (nem az agarasok), és őszintén ott megmaradni egészséges felnőttként is kihívás (Bugacpusztán, az év legforróbb napjain), alig van árnyék, víz csak ami nálad van stb. Kutyásként kutyával el nem tudom képzelni.
Aztán az én kutyám fél a tömegtől, meg a hangfalaktól (hiszen nem egy pontból jön a hang, hanem egyszer alig hallod, azután hirtelen megüt a zene, ahogy belesétálsz). Igen lehetne szoktatni, de nem látom szükségét, inkább itthon maradhat nyugiban. Viszont vásárokba, búcsúkba, falurendezvényekre rendszeresen látom, hogy hoznak az enyémhez hasonló kutyát, fél, nem érti, esetleg amúgy is kezelhetetlen a pórázon. Agyrém.
Szerintem ha gazdi, kutya (és a rendezvény) alkalmas rá tök jó, de szerintem nem "lételeme" a kutyás létnek.
Az én kutyám a zajtól fél, viszont az embereket meg imádja, a figyelmet, haverkodik. Az a fajta, akivel ha szemkontaktba kerül valaki, már ezerrel csóvál, nyújtja a pacsit, ölbe ül, dugja oda az orrát.
Szóval ha én elvinném ilyen helyre, 2 perc nyugalmam nem lenne, mert vagy be lenne szarva, vagy majd szétesne az örömtől.
Kutyát koncertre...
Kiváló ötlet! Mi baj lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!