Mely női nevek "cigányosak" de még vállahatóak nektek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 02:55
2/18 A kérdező kommentje:
Magyarországon adható nevekre gondoltam :).
2023. febr. 7. 03:12
3/18 anonim válasza:
Melanie, Amanda. Kb ezek, ami itt is elfogadott, és egyébként is helyesen van írva, de mégis máshogy ejtjük kicsit. Ezek még elviselhetőek :)
De a minap konkrétan hallottam itt egy fővárosi plázában , tájszólással, hogy Álisa, na, ettől fajt a fejem :D egyébként szép név, de nem így :)
4/18 anonim válasza:
Bocsánat, a Melanie, Melani-kent van, ebben pont, a hangzása egy a magyarral. Ezért nem vészes :)
5/18 anonim válasza:
Nem olyan régen a Rubina nevet hallottam, az anyukája ugy becézte hogy Rubi. Fura de nekem tetszett, mondjuk lehet azért mert a kislány valami tündéri volt:D
9/18 anonim válasza:
Az Amanda és a Dzsennifer is adható, csak utóbbi ebben a formában.
Egyébként nen tudnék ilyen nevet mondani. Ami számomra cigányosnak hangzik, azt nem adnám. Tehát ezek az angol, spanyol, olasz nyelvterületről honosított nevek.
10/18 anonim válasza:
Zsaklin, Vanessza, Ketrin, Dzsesszika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!