Normális, hogy 9 hónaposan így alszik?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hetes korától 20:00.-05:00-ig aludt. Majd 7 hónaposan kezdte azt, hogy a szokásos 20:00 órai elalvás után kelt 02:00 körül. Kapott cicit és aludt mellettem 08:00-ig. Viszont most azt kezdte el 2 hete kb. hogy 20:00-kor alvás és 01:40 vagy 02:00 körül kel. Kap cicit, de ma is fent volt 05:00-ig. Után elaludt 08:00-ig. Nappali alvás ugyan az 11:00-13:00-ig majd 15:00-16:40-ig. Hátha észrevesz más valamit, amit rosszul csinálok. Én nem tudom a megoldást. Nem sír amikor ébred 02:00 körül, hanem mocorog fordul ,,szórakozik,, a kiságyban. Így kénytelen vagyok kivenni.2023. jan. 30. 16:02
11/14 A kérdező kommentje:
Hagytam, nem vettem ki (nem sírt) viszont így, hogy megfigyeltem nem is csodálom, hogy nappal ennyit alszik. Nagyon sokat van fent éjszaka és piszkálja a rácsvédőt rácsot a baldachint próbálja húzni stb. Véglegesen 06:00-kor kelt. Aludt délelőtt 2,5 órát és most 15:00-től nyomja
2023. jan. 31. 15:27
12/14 anonim válasza:
#5 vagyok. Az én fiam is sokat alszik nap közben. Délelőtt általában 1 órát, délután meg még 2 órát. Nyilván van, hogy többet, vagy kevesebbet, de ez az átlag.
De pl.hiába alszik kevesebbet nappal, az éjszaka ugyanolyan szar akkor is. Sőt, volt, hogy délelőtt fél órát aludt, délután 1 órát, aztán délután séta közben elaludt harmadszor is. Szóval nálunk nem opció, hogy nappal ne hagyjam annyit aludni. :D
Mondjuk ő éjszaka nincs fent folyamatosan hosszabb ideig, csak sokszor ébred, és nehéz letenni.
13/14 A kérdező kommentje:
Mennyi idős?
2023. febr. 1. 22:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!