Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Milupa tejital felélénkití...

A Milupa tejital felélénkití a babát?

Figyelt kérdés
Tegnap este kapott először lefekvés előtt, utána 2 órán keresztül nem volt hajlandó aludni. Ma reggel megint kapott szintén mint akit felhúztak. 1 éves
jan. 1. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Járj utána, hogy miben különbözik attól, amit eddig kapott. A magasabb szénhidrát bevitelre szoktak így reagálni.

A fincsi innivalók akkor is könnyebben csúsznak, ha valójában nincs szükségük annyi szénhidrát kalóriára. Aztán ügyesen lemozogják szerencsére.

jan. 1. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Cukor…
jan. 1. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Cukor miatt van.

A másik kérdésnél lepontozgatták azt aki merte mondani nem ad cukrot a gyerekének 2 éves kor alatt hasonlók miatt.

jan. 1. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Olvass kicsit

jan. 1. 13:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Az van ráírva h nincs benne cukor
jan. 1. 13:09
 6/9 A kérdező kommentje:
jan. 1. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsen ez bármit is. Amúgy az van ráírva, hogy nincs kozzáadott cukor. Megint nem tudom mire értik.?! Az összetételre rá akartam keresni, de grammos leírást nem láttam, csak felsorolóst. Az oligoszacharid pl a cukrok egyik csoportja, méghozzá elég tág fogalom. Akár kukoricaszirupot is jelenthet. Kóstold meg, ha édesebb a bolti tejnél, akkor bizony jó cukros.
jan. 1. 13:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindig megkóstolom...nem volt édes. Hasonló íze mint az előzőnek volt
jan. 1. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A hozzáadott cukor mentes csak azt jelenti, hogy konkrétan cukor nincs benne, de egy csomó olyan dolog van, ami cukornak minősül, csak más a neve.
jan. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!