Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit terveztek estére kisbabás...

Mit terveztek estére kisbabás családok?

Figyelt kérdés
dec. 31. 14:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Jön 2 barát házaspár, velük beszelgetünk, iszogatunk.
dec. 31. 14:11
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Anyóshoz jöttünk vidékre, mert otthon tavaly is elviselhetetlen volt a durrogtatás. Itt szokás szerint fektetünk fél9 körül, aztán utána filmet nézünk, valamikor koccintunk, de nem hiszem, hogy megvárjuk az éjfélt, mert a babát nem fogja érdekelni a szilveszter, akkor is kel éjjel, vagy hajnalban ébred. :D
dec. 31. 14:21
 3/26 anonim ***** válasza:
87%
Azt, mint minden más estére. :D
dec. 31. 14:28
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
Férjem lázas lett, úgyhogy örülök, ha csak lezajlik az esti rutin agybaj nélkül. 😅
dec. 31. 14:34
 5/26 anonim ***** válasza:
81%

Gyerekeket lerakjuk aludni, nézünk valami filmet, elvetjük a virslievés gondolatát, csillagszórózunk és koccintunk az erkélyen, aztán alszunk :D

Vagyis a férjem aludni fog én meg nagy valószínűséggel a 4 hetes babánkkal "partizom" a nappaliban.

dec. 31. 14:34
 6/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Augusztusi a kisbabám. Este 8tól alszik reggel 6ig, szóval itt se lesz éjszakázás, de mégis olyan furán érzem magam hogy idén nem megyünk sehova, senkit nem is hivtunk meg, nincs kedvünk az emberekhez.
dec. 31. 14:36
 7/26 anonim ***** válasza:
91%

Két gyerekem van, egy 11 éves és egy 2 éves.

A 2 éves elalszik kilenc körül, mi harman pedig éjfélig a lányom 1000 darabos puzzlejat fogjuk rakni amit karácsonyra kapott.

Közben retro szendvicset fogunk enni.

Mi csak így öregesen megyünk át az új évbe.

dec. 31. 14:56
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

Majd megszokod 🤣Najo, csak vicceltem, mert nyilvan kesobb majd ugy alakitjatok, ahogy akarjatok.

De nekem is az elso ilyen unnep fura volt, a tobbi mar nem, ha csendesebben alakult.

Bar az elso szilveszterkor 1 honapos volt a kisfiam, akkor nalunk csak a tuleles ment, azt se tudtam, hogy merre vagyok arccal.

Masodik szilveszteren 1 eves volt mar, akkor volt egy “bababuli”, napkozben osszeultunk a rokonokkal, gyerekekekkel, aztan ennyi. De az esti rutin maradt a szokasos :D

Viszont iden meg bulizni megyunk a ferjemmel, kisfiam a mamanal lesz. Szoval most eloszor iden mas lesz, de igazabol annyira nem is vagyom sehova, faradt vagyok😂

dec. 31. 14:57
 9/26 anonim ***** válasza:
89%
Este szerencsekereket nézek( ha a gyerek engedi,3 éves a delikvens), aztán ha nem alszik el éjfélre akkor kimegyünk nézni a tűzijátékot. Ha alszik akkor netflixezem egy jót( férjem éjszakás,egyedül leszek).
dec. 31. 15:07
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Átjönnek este a szomszédok, ott is van gyerek. Maradnak 8-9ig, amíg bírják a gyerekek.
dec. 31. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!