Mit terveztek estére kisbabás családok?
Gyerekeket lerakjuk aludni, nézünk valami filmet, elvetjük a virslievés gondolatát, csillagszórózunk és koccintunk az erkélyen, aztán alszunk :D
Vagyis a férjem aludni fog én meg nagy valószínűséggel a 4 hetes babánkkal "partizom" a nappaliban.
Két gyerekem van, egy 11 éves és egy 2 éves.
A 2 éves elalszik kilenc körül, mi harman pedig éjfélig a lányom 1000 darabos puzzlejat fogjuk rakni amit karácsonyra kapott.
Közben retro szendvicset fogunk enni.
Mi csak így öregesen megyünk át az új évbe.
Majd megszokod 🤣Najo, csak vicceltem, mert nyilvan kesobb majd ugy alakitjatok, ahogy akarjatok.
De nekem is az elso ilyen unnep fura volt, a tobbi mar nem, ha csendesebben alakult.
Bar az elso szilveszterkor 1 honapos volt a kisfiam, akkor nalunk csak a tuleles ment, azt se tudtam, hogy merre vagyok arccal.
Masodik szilveszteren 1 eves volt mar, akkor volt egy “bababuli”, napkozben osszeultunk a rokonokkal, gyerekekekkel, aztan ennyi. De az esti rutin maradt a szokasos :D
Viszont iden meg bulizni megyunk a ferjemmel, kisfiam a mamanal lesz. Szoval most eloszor iden mas lesz, de igazabol annyira nem is vagyom sehova, faradt vagyok😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!