Mit terveztek estére kisbabás családok?
Figyelt kérdés
dec. 31. 14:09
11/26 anonim válasza:
A baba meg a 2 éves tesója megy normálisan aludni, mi éjfélig társasozunk, csináltam leveles tésztába tekert virsli falatkákat, éjfélkor koccintunk gyerek pezsgővel (szoptatok), aztán imádkozunk, hogy senki ne keljen fel a tűzijátékra. :)
12/26 anonim válasza:
Szomszédokkal leszünk, ott is vannak gyerekek. Mivel még csak 7,5 hónapos, ezért 9kor lépek vele haza. Esetleg éjfélkor át megyek kölyök pezsgővel koccintani (bébiőrrel).
Őszintén semmi kedvem semmihez és senkihez, a bulizáshoz pedig iszonyatosan hiányzik a cigi.
13/26 anonim válasza:
Én egy nyugodt estét terveznék, minden este azt tervezek, ami extra lenne az az éjféli koccintás, már ha bírom ébren. Aztán, hogy mi lesz ebből az a kicsin múlik. Sajnos szeret partizni, de a karácsonyi csendes éj összejött... hátha most is. A nagyobbikkal egyébként másfél évesen már mentünk szilveszteri buliba az egyik barátunkhoz, csak kora este eljöttünk, ahogy más kisgyerekesek is.
14/26 anonim válasza:
A nagyokat engedem gépezni. A malac sül, ha elalszik a kicsi, én is Simsezek egyet,addig megy a diszkó zene.
15/26 anonim válasza:
3.napja lázas, nyűgös, fogzik az egy éves gyerek. Aludni szeretnék. Nagyon.
16/26 anonim válasza:
3 gyerekünk van. 6.5 éves, 22 hónapos és egy majdnem 2 hetes. Mivel a picivel még nem megyünk sehova, ezért itthon a szokásos esti program van/lest. Plusz program, hogy sütünk virslis tekercset a gyerekekkel.
17/26 anonim válasza:
1-es, felnőttfimbe illő jelenetek is lesznek a barátokkal?
Megyünk a tollasbálba. Van eladó jegyem az elkövetkező 18 évre.
18/26 anonim válasza:
Nekünk is augusztusi a babánk :) nekünk bejgli evés volt, férjem forralt bort ivott, és most reménykedem, hogy hamar le tudjuk fektetni a babát. Ma hajnali fél1-1 körül volt hajlandó elaludni. Én amúgy élvezem ezt a csendet, nyugit, olyan kis meghitt
19/26 anonim válasza:
Szeptemberi babám épp tologatom a nappaliban hogy valamit aludjon.... tegnap valamiért ő is csak fél1 után aludt el... mai program remélhetőleg hamarabb ágyba kerülni
20/26 anonim válasza:
Meggondoltam magam, eddig bírtam. Újév lesz nélkülem is. 😅 Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!