Mit terveztek estére kisbabás családok?
Figyelt kérdés
dec. 31. 14:09
21/26 anonim válasza:
Kettesben partiztunk a gyerekkel 😁Mondjuk nálunk minden nap Szilveszter, 1-körül szoktunk bealudni. Enyém is idén augusztusban született🩵
B.U.É.K.!🎉🍾🐷
22/26 A kérdező kommentje:
Boldog új évet, megvacsoráztunk bőségesen, majd egy jó film. Carry-on netflixen és éjfél is volt.
jan. 1. 07:59
23/26 anonim válasza:
Enyém aludt egy kicsit 9-ig, úgyhogy éberebb volt. Megvárta még iszom gyerekpezsgőt, meg egy kis forralt bort. A szokott időben, fél 1 után feküdtünk le, de 8-helyett 3/4 7-kor kelt. 8-ig rugdosta a kiságyforgót, szóval feladtam, most etetem. (Az volt a terv, hogy ma 9-ig alszunk, mert igaz, hogy ugyanakkor feküdtünk, de máskor már a 11-es etetésbe bealszik és csak akkor ébred, amikor berakom az ágyába és nem tud rögtön visszaaludni, de összességében többet alszik.)Na, mindegy, neki más terve volt, újra tervezek. Én is visszafekszem vele kaja után 😁
24/26 anonim válasza:
3,5 hónapos a babánk és van egy 2,5 éves "nagylányunk" is. Összejöttünk két kisgyerekes szomszéddal, a gyerekek fárasztották egymást és benasiztak/pezsgőztek, a felnőttek (aki teheti persze) ittak, beszélgettek. 7-8 között hazajöttünk, mert mindkét gyerkőc elfáradt. Lenyomtuk a szokásos esti rutint, aztán sorozatoztunkkettesben, boldog új évet kívántunk egymásnak és eldőltünk mint minden este. :D
25/26 anonim válasza:
Nem tudott aludni a 3 evesem így megnéztük az éjféli tűzijátékot, aztán táncolt egy zenére a nagyijával,cicázott, végül naaagyon nehezen aludt el.
26/26 anonim válasza:
Játszottunk nagyobbakkal, a 11 hónaposunknak szokásos estirend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!