Kisbabánk lesz! Gratulálok. És, terveztétek? Mit gondoltok erről?
Engem nagyon zavar ez a kérdés.
Én próbálom amúgy elviccelni, meg jelezni, hogy érezzék, nem akarok erről részleteiben beszélni, máskor meg persze rávágom, hogy igen (hiszen igen!), de akkor meg jön az ilyen fiatalon? Meg a hűű, nem semmi?
Hozzáteszem most leszek 24 éves...
Veletek voltak ilyenek? Mi a véleményetek erről a kérdésről? Tőletek kérdezték?
Szerencsére tőlem soha sem kérdezték meg - na jó, ezt leginkább első babánál szokták feltenni.
Nem tehetsz mást, csak amit eddig, rávágod, hogy igen.
Hogy miért kérdeznek ilyem marhaságokat? Talán, hogy ha "nem" a válasz, játszhassák a sajnálkozót a szemedben, szájukra vehessenek a hátad mögött.
De az is lehet, hogy mivel manapság - sajnos - nem szokás 24 évesen gyereket vállalni, furcsálják.
Ennél már csak ez a jobb: "És lehet már tudni, hogy mi lesz?" ....Én erre mindig azt válaszolom, hogy GYEREK!
(az agyamra mennek, főleg,hogy még csak 13.hetes vagyok...)
Elég szomorú,hogy 24 éves létemre fiatalnak számítok a gyermekvállaláshoz.... mind1 :)
Egyébként persze vannak, akik nagyon kedvesek és azt kérdezik,mi van velünk, jól vagyunk-e, nem ezen a becsúszott-e vagy nem dolgon ugrálnak, de egy-kettő,ááááh.
Miért kell ezt minden nap megkérdezni.
Ha annyira biztos vagy a gyerekvállalásba akkor minek keresel önigazolásokat?
ÉN még sosem tettem fel ilyen vagy hasonló kérdést, utolsó!
Amúgy meg szerintem ez pont nem az önigazolásról szól, kíváncsi vagyok a mások tapasztalataira is! :)
Tudsz amúgy linkelni ilyen kérdést,volt amire válaszoltál már? Kíváncsi vagyok az ott leírt tapasztalatokra, de tényleg.
Köszönöm!!!
Azért még várom a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!