Hány évig voltatok együtt a pároddal amikor terveztétek a babát?
Figyelt kérdés
Megvolt mindenetek?Hány évesek voltatok?2013. márc. 18. 07:38
1/19 anonim válasza:
8 hónapja voltunk együtt :) Elég gyorsan eldöntöttük. Megvolt/ van mindenünk. Igazából 2 dolgot tartottunk/tartunk fontosnak. Hogy mindketten nagyon akartuk ezt a babát, a másik pedig hogy meg legyen hozzá mindenünk. Mivel minden adott volt így nem haboztunk , jött is elsőre a kis drága :) 28 hetes kismama
2/19 anonim válasza:
2,5 éve voltunk már akkor együtt, 28, 30 évesek voltunk, fél éve!
3/19 anonim válasza:
8 éve voltunk együtt, 1 éve voltunk házasok, addigra lett meg "minden" (munka, lakás), ezért is kezdett hiányozni a gyerek :) 30-31 évesek voltunk, amikor megszületett.
4/19 anonim válasza:
7 ev utan dontottuk el. En mar 2 evvel korabban vagytam ra, de megvartam amig a parom is igy erez, es o is elegedett a korulmenyekkel. Egy ev utan jott ossze. En most vagyok 29, parom 37.
5/19 anonim válasza:
4 éve voltunk együtt, amikor elkezdtünk gondolkodni, hogy jöhetne egy baba. Mindenünk megvan, a babának is meg lesz. Fontos volt, hogy először legyen munkánk és megteremtsük azt, amire mindkettőnknek szüksége van. Az első baba sajnos nem maradt meg. Így végül 5 évet várunk a babára. Mindkettő első próbálkozásra sikerült. Most vagyok a 30. hétben.
6/19 anonim válasza:
8 éve voltunk együtt, 1.házassági évfordulónkra megszületett a pici, de mi nagyon fiatalon jöttünk össze, 24évesen szültem.
7/19 anonim válasza:
Viszonylag hamar eldöntöttük, fél év után. Ekkor már együtt éltünk. De próbálkozni csak akkor kezdtünk amikor az első évfordulónk megvolt. A második évfordulónkat már hármasban ünnepeltük, a negyediket meg már nényesben fogjuk :)
8/19 anonim válasza:
7. évben döntöttük el, hogy jöjjön, 8. évben meg is született, én 25 voltam, férjem 30. Azóta eltelt 4 év.
Relatív mindenünk volt. Lakás (nem a miénk) van, autónk nem volt, és most sincs. Munkahely volt, de engem terhesen kirúgtak. Félretett pénzünk nem volt, apránként gyűjtögettem a szülésre is. Kaptunk pár dolgot (kiságy, ruhák) meg anyósom sok mindent vett nekünk (matrac, lepedők, ágyneműk).
9/19 anonim válasza:
7 év után döntöttünk úgy,hogy legyen baba. Én szültem volna előbb is,de kivártam,hogy ő is akarja. 23 évesen szültem,párom 29. Munkánk van,kocsink van,egy kis spórolt pénz van,szeretet van,lakásunk nincs,albérletben lakunk,de nem tartom felelőtlenségnek,így szülni,szerintem stabilabb egy albérlet,mint egy hiteles lakás. És tervezünk még egy babát.
10/19 anonim válasza:
3,5 év múlva kezdtünk bele a projektbe, a 3. hónapban sikerült. saját, hitelmentes házunk volt. ennyi. nem voltunk és nem is vagyunk gazdagok,de mindennél nagyobb boldogsággal várjuk,hogy kibújjon! már csak másfél hete van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!